ΟΙΚΟΠΕΔΟ, ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΟΙΚΟΠΕΔΟ προς Πώληση | ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ID: Κ-10798 1Σ. Δόμησης33%Σ. Κάλυψης4.730 τ.μ.Εμβαδόν9.000.000€Τιμή

Περιγραφή

ΟΙΚΟΠΕΔΟ 4.730 τ.μ. 9.000.000€ - ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

εντός σχεδίου, άρτιο και οικοδομήσιμο, επίπεδο, επενδυτικό

Σας ενημερώνουμε ότι στην υπόδειξη του ακινήτου κρίνεται απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και το ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν 4072 / 11-4-2012 ΦΕΚ 86Α. Αν αγοραστές ή πωλητές είναι περισσότερα του ενός πρόσωπα, τότε το ποσό της μεσιτικής αμοιβής επιμερίζεται στον καθένα, ανάλογα με το ποσοστό της συγκυριότητάς του στο ακίνητο.

Ειδικότερα, κάθε μεσίτης Αστικών Συμβάσεων δικαιούται αμοιβή επί της πραγματικής αγοραίας αξίας του ακινήτου για το οποίο θα γίνει οριστική σύμβαση αγοραπωλησίας-αντιπαροχής και επί του τιμήματος μίσθωσης που θα ορίζεται στο σχετικό μισθωτήριο στην περίπτωση της ενοικίασης. Η αμοιβή καταβάλλεται στην πρώτη περίπτωση και από τον αγοραστή και από τον πωλητή και στην δεύτερη περίπτωση κατά τον ίδιο τρόπο και από τον μισθωτή και από τον εκμισθωτή. Στο τελικό ποσό προστίθεται πάντα ο νόμιμος Φ.Π.Α. της τάξεως του 24%. Το ποσοστό της προμήθειας στις αγοραπωλησίες-αντιπαροχές είθισται να είναι 2% (+ Φ.Π.Α.) και στις ενοικιάσεις ποσό ίσο με ένα μηνιαίο μίσθωμα (+ Φ.Π.Α). Τα ποσά αυτά δίνονται στο ακέραιο ανεξαρτήτως και από τα δύο μέρη. Αμοιβή δικαιούται ο μεσίτης, εκτός της πώλησης και της ενοικίασης, και για κάθε σύμβαση που θα καταρτιστεί ως αποτέλεσμα της δικής του υποδείξεως και αφορά την με οποιοδήποτε άλλο τρόπο απόκτηση ή παραχώρηση του δικαιώματος κυριότητας ή χρήσης ή και εκμετάλλευσης του σχετικού ακινήτου. Με την υπογραφή της εντολής υπόδειξης και της εντολής ανάθεσης αντίστοιχα, δηλώνεται, μεταξύ άλλων ότι δέχεστε τα προαναφερθέντα και δεσμεύεστε να καταβάλετε στον μεσίτη την συμφωνηθείσα μεσιτική αμοιβή, την οποία θεωρείτε εύλογη και δίκαια. Στην περίπτωση που δεν συναφθεί οριστικό συμβόλαιο, δεν φέρετε ουδεμία οικονομική ευθύνη απέναντι στον μεσίτη. Ο μεσίτης προστατεύεται από τον νόμο και εκπροσωπείται από την Ομοσπονδία Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Ελλάδας και τον Σύλλογο Μεσιτών Αθηνών Αττικής.

Στοιχεία Ακινήτου

 • Κωδικός Κ-10798
 • Περιοχή ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
 • Υπο-περιοχή ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
 • Τύπος ΟΙΚΟΠΕΔΟ
 • Σκοπός προς Πώληση
 • Εμβαδόν 4.730 τ.μ.
 • Τιμή 9.000.000€
 • Τιμή/τ.μ. 1903€/τ.μ.
 • Συντ. δόμησης 1%
 • Συντ. κάλυψης 33%
 • μ.
 • μ.

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

              Άρτιο  Οικοδομήσιμο  Mε άδεια οικοδομής Εντός σχεδίου πόλεως Επενδυτικό
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΒΒΑΛΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΒΒΑΛΟΣ

Μεσίτης / Ιδιοκτήτης

Τηλέφωνο: 210 8973060 Email: info{ta}bkavvalos{tod}gr

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Ενεργειακή Κλάση

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) δίνει στο ακίνητο έναν τυποποιημένο βαθμό ενεργειακής αποδοτικότητας, από το 'Α+' έως το 'Η', όπου το 'Α+' είναι το πλεόν αποδοτικό και 'Η' το λιγότερο αποδοτικό.

Video ακινήτου

Χάρτης ακινήτου

Φωτογραφίες ακινήτου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΒΒΑΛΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΒΒΑΛΟΣ

Μεσίτης / Ιδιοκτήτης

Τηλέφωνο: 210 8973060 Email: info{ta}bkavvalos{tod}gr

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ;

Καλέστε μας τώρα στο τηλέφωνο:

210 8973060

ή συμπληρώστε τη

Πληροφορίες Περιοχής

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Η Αγία Παρασκευή ανήκει στον Βόρειο Τομέα της Αθήνας. Είναι ένας μεγάλος δήμος με πολλούς  μόνιμους κατοίκους. Βρίσκεται πολύ κοντά σε βασικές αρτηρίες του δικτύου της Αθήνας και μάλιστα ο κεντρικός της δρόμος, η οδός Αγίου Ιωάννου, ενώνει την Λεωφόρο Μεσογείων με τον περιφερειακό δακτύλιο του Υμηττού. Είναι μια εύκολα προσβάσιμη περιοχή με πολύ καλό δίκτυο συγκοινωνίας τόσο με το κέντρο της Αθήνας όσο και με τα Μεσόγεια, καθώς διαθέτει γραμμή όχι μόνο του μετρό αλλά και του προαστιακού. Στην Αγία Παρασκευή βρίσκεται το Αμερικάνικο Κολέγιο Deree αλλά και σημαντικά κτήρια όπως το Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος» και το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ. Η περιοχή ξεχωρίζει για την φυσική της ομορφιά, η οποία οφείλεται κατά κύριο λόγο στην έντονη βλάστηση.