ΟΙΚΟΠΕΔΟ, ΑΙΓΙΝΑ ΟΙΚΟΠΕΔΟ προς Πώληση | ΑΙΓΙΝΑ, ΝΗΣΙΑ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

ID: Κ-11271 1.100 τ.μ.Εμβαδόν110.000€Τιμή

Περιγραφή

ΟΙΚΟΠΕΔΟ 1.100 τ.μ. 110.000€ - ΑΙΓΙΝΑ, ΝΗΣΙΑ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

γωνιακό, άρτιο και οικοδομήσιμο, χτίζει 400 τ.μ., θέα θάλασσα, 650 μ. από την θάλασσα

Σας ενημερώνουμε ότι στην υπόδειξη του ακινήτου κρίνεται απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και το ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν 4072 / 11-4-2012 ΦΕΚ 86Α. Αν αγοραστές ή πωλητές είναι περισσότερα του ενός πρόσωπα, τότε το ποσό της μεσιτικής αμοιβής επιμερίζεται στον καθένα, ανάλογα με το ποσοστό της συγκυριότητάς του στο ακίνητο.

Ειδικότερα, κάθε μεσίτης Αστικών Συμβάσεων δικαιούται αμοιβή επί της πραγματικής αγοραίας αξίας του ακινήτου για το οποίο θα γίνει οριστική σύμβαση αγοραπωλησίας-αντιπαροχής και επί του τιμήματος μίσθωσης που θα ορίζεται στο σχετικό μισθωτήριο στην περίπτωση της ενοικίασης. Η αμοιβή καταβάλλεται στην πρώτη περίπτωση και από τον αγοραστή και από τον πωλητή και στην δεύτερη περίπτωση κατά τον ίδιο τρόπο και από τον μισθωτή και από τον εκμισθωτή. Στο τελικό ποσό προστίθεται πάντα ο νόμιμος Φ.Π.Α. της τάξεως του 24%. Το ποσοστό της προμήθειας στις αγοραπωλησίες-αντιπαροχές είθισται να είναι 2% (+ Φ.Π.Α.) και στις ενοικιάσεις ποσό ίσο με ένα μηνιαίο μίσθωμα (+ Φ.Π.Α). Τα ποσά αυτά δίνονται στο ακέραιο ανεξαρτήτως και από τα δύο μέρη. Αμοιβή δικαιούται ο μεσίτης, εκτός της πώλησης και της ενοικίασης, και για κάθε σύμβαση που θα καταρτιστεί ως αποτέλεσμα της δικής του υποδείξεως και αφορά την με οποιοδήποτε άλλο τρόπο απόκτηση ή παραχώρηση του δικαιώματος κυριότητας ή χρήσης ή και εκμετάλλευσης του σχετικού ακινήτου. Με την υπογραφή της εντολής υπόδειξης και της εντολής ανάθεσης αντίστοιχα, δηλώνεται, μεταξύ άλλων ότι δέχεστε τα προαναφερθέντα και δεσμεύεστε να καταβάλετε στον μεσίτη την συμφωνηθείσα μεσιτική αμοιβή, την οποία θεωρείτε εύλογη και δίκαια. Στην περίπτωση που δεν συναφθεί οριστικό συμβόλαιο, δεν φέρετε ουδεμία οικονομική ευθύνη απέναντι στον μεσίτη. Ο μεσίτης προστατεύεται από τον νόμο και εκπροσωπείται από την Ομοσπονδία Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Ελλάδας και τον Σύλλογο Μεσιτών Αθηνών Αττικής.

Στοιχεία Ακινήτου

 • Κωδικός Κ-11271
 • Περιοχή ΝΗΣΙΑ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΥ
 • Υπο-περιοχή ΑΙΓΙΝΑ
 • Τύπος ΟΙΚΟΠΕΔΟ
 • Σκοπός προς Πώληση
 • Εμβαδόν 1.100 τ.μ.
 • Τιμή 110.000€
 • Τιμή/τ.μ. 100€/τ.μ.
 • %
 • %
 • μ.
 • Πρόσοψη 26 μ.

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

          Γωνιακό    Άρτιο  Οικοδομήσιμο  Εντός σχεδίου πόλεως
 • Απόσταση από την θάλασσα 650 (m)
 • Θέα θάλασσα

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Ενεργειακή Κλάση

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) δίνει στο ακίνητο έναν τυποποιημένο βαθμό ενεργειακής αποδοτικότητας, από το 'Α+' έως το 'Η', όπου το 'Α+' είναι το πλεόν αποδοτικό και 'Η' το λιγότερο αποδοτικό.

Video ακινήτου

Χάρτης ακινήτου

Φωτογραφίες ακινήτου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ;

Καλέστε μας τώρα στο τηλέφωνο:

210 8973060

ή συμπληρώστε τη

Πληροφορίες Περιοχής

ΝΗΣΙΑ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

Τα νησιά του Αργοσαρωνικού, όπως μαρτυρά και το όνομα τους, βρίσκονται στον Σαρωνικό και Αργολικό κόλπο. Είναι αρκετά, τα πιο γνωστά όμως είναι η Αίγινα, ο Πόρος, οι Σπέτσες, το Αγκίστρι, η Σαλαμίνα και η Ύδρα. Τα περισσότερα βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από την Αθήνα, με συχνά καθημερινά δρομολόγια και έτσι είναι ιδανικά για μονοήμερες εξορμήσεις ή διακοπές λίγων ημερών. Πολλοί επισκέπτες μάλιστα αφιερώνουν ένα  σαββατοκύριακο και επιλέγουν να επισκεφτούν παραπάνω από ένα, αφού τα περισσότερα έχουν μεταξύ τους ακτοπλοϊκές ανταποκρίσεις. Καθένα έχει δική του αισθητική και ατμόσφαιρα. Η Αίγινα βρίσκεται πολύ κοντά στην Αθήνα, είναι γνωστή για τις γραφικές παραλίες, τις ψαροταβέρνες της, τα bar και τα cafe και αποτελεί βασική επιλογή καλοκαιρινών διακοπών για οικογένειες. Ο Πόρος βρίσκεται πιο κοντά στην Πελοπόννησο. Είναι ένα μέρος συνυφασμένο με την ηρεμία και την χαλάρωση. Πολλοί καταφεύγουν στο νησί αναζητώντας διακοπές ξεκούρασης. Σημεία αναφοράς του αποτελούν το ψαροχώρι του Γαλατά, το μοναστήρι  της Ζωοδόχου Πηγής και το δάσος με τις λεμονιές. Οι Σπέτσες είναι ένα πολύ γραφικό νησί με κτήρια ιδιαίτερης νεοκλασικής αρχιτεκτονικής που δημιουργούν την αίσθηση μίας άλλης, παλιάς εποχής. Η έντονη παρουσία πρασίνου με τα πολύ ψηλά πεύκα και τους μικρούς λόφους γεμάτους φύση, δημιουργεί πανέμορφες εικόνες που ικανοποιούν κάθε επισκέπτη. Το Αγκίστρι βρίσκεται και αυτό πολύ κοντά στην Αθήνα. Είναι ένα νησί γεμάτο πεύκα με πολύ όμορφες διαδρομές για πεζοπορία μέσα στην φύση. Έχει πανέμορφες παραλίες και το διαλέγουν πολλοί φοιτητές για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, ειδικά αν θέλουν να κάνουν camping. Η Σαλαμίνα είναι το μεγαλύτερο και πιο κοντινό στην Αθήνα νησί από όλα του συμπλέγματος. Λόγω αυτού έχει και πολλούς μόνιμους κατοίκους και λειτουργεί στην πραγματικότητα σαν προάστιο του Πειραιά. Είναι γνωστή για την Ναυμαχία ανάμεσα στους Έλληνες και τους Πέρσες το 480 π.Χ. Τέλος, η Ύδρα, είναι το πιο γραφικό από όλα τα προαναφερθέντα νησιά που χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερο παραδοσιακό κάλλος. Απαγορεύεται η κυκλοφορία οχημάτων, κάτι που σε συνδυασμό με την αρχιτεκτονική των κτηρίων δημιουργεί μία μοναδική ατμόσφαιρα.