ΟΙΚΟΠΕΔΟ, ΑΜΠΕΛΑΣ ΟΙΚΟΠΕΔΟ προς Πώληση | ΑΜΠΕΛΑΣ, ΠΑΡΟΣ

ID: Κ-10395 8.620 τ.μ.Εμβαδόν360.000€Τιμή

Περιγραφή

ΟΙΚΟΠΕΔΟ 8.620 τ.μ. 360.000€ - ΑΜΠΕΛΑΣ, ΠΑΡΟΣ

(Περιοχή Αμπελάς) Άρτιο και οικοδομήσιμο, πλησίον παραλίας, με απεριόριστη θέα θάλασσα και το νησί της Νάξου, 12 χλμ από το λιμάνι και 22 χλμ από το αεροδρόμιο του νησιού.

Σας ενημερώνουμε ότι στην υπόδειξη του ακινήτου κρίνεται απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και το ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν 4072 / 11-4-2012 ΦΕΚ 86Α. Αν αγοραστές ή πωλητές είναι περισσότερα του ενός πρόσωπα, τότε το ποσό της μεσιτικής αμοιβής επιμερίζεται στον καθένα, ανάλογα με το ποσοστό της συγκυριότητάς του στο ακίνητο.

Ειδικότερα, κάθε μεσίτης Αστικών Συμβάσεων δικαιούται αμοιβή επί της πραγματικής αγοραίας αξίας του ακινήτου για το οποίο θα γίνει οριστική σύμβαση αγοραπωλησίας-αντιπαροχής και επί του τιμήματος μίσθωσης που θα ορίζεται στο σχετικό μισθωτήριο στην περίπτωση της ενοικίασης. Η αμοιβή καταβάλλεται στην πρώτη περίπτωση και από τον αγοραστή και από τον πωλητή και στην δεύτερη περίπτωση κατά τον ίδιο τρόπο και από τον μισθωτή και από τον εκμισθωτή. Στο τελικό ποσό προστίθεται πάντα ο νόμιμος Φ.Π.Α. της τάξεως του 24%. Το ποσοστό της προμήθειας στις αγοραπωλησίες-αντιπαροχές είθισται να είναι 2% (+ Φ.Π.Α.) και στις ενοικιάσεις ποσό ίσο με ένα μηνιαίο μίσθωμα (+ Φ.Π.Α). Τα ποσά αυτά δίνονται στο ακέραιο ανεξαρτήτως και από τα δύο μέρη. Αμοιβή δικαιούται ο μεσίτης, εκτός της πώλησης και της ενοικίασης, και για κάθε σύμβαση που θα καταρτιστεί ως αποτέλεσμα της δικής του υποδείξεως και αφορά την με οποιοδήποτε άλλο τρόπο απόκτηση ή παραχώρηση του δικαιώματος κυριότητας ή χρήσης ή και εκμετάλλευσης του σχετικού ακινήτου. Με την υπογραφή της εντολής υπόδειξης και της εντολής ανάθεσης αντίστοιχα, δηλώνεται, μεταξύ άλλων ότι δέχεστε τα προαναφερθέντα και δεσμεύεστε να καταβάλετε στον μεσίτη την συμφωνηθείσα μεσιτική αμοιβή, την οποία θεωρείτε εύλογη και δίκαια. Στην περίπτωση που δεν συναφθεί οριστικό συμβόλαιο, δεν φέρετε ουδεμία οικονομική ευθύνη απέναντι στον μεσίτη. Ο μεσίτης προστατεύεται από τον νόμο και εκπροσωπείται από την Ομοσπονδία Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Ελλάδας και τον Σύλλογο Μεσιτών Αθηνών Αττικής.

Στοιχεία Ακινήτου

 • Κωδικός Κ-10395
 • Περιοχή ΠΑΡΟΣ
 • Υπο-περιοχή ΑΜΠΕΛΑΣ
 • Τύπος ΟΙΚΟΠΕΔΟ
 • Σκοπός προς Πώληση
 • Εμβαδόν 8.620 τ.μ.
 • Τιμή 360.000€
 • Τιμή/τ.μ. 42€/τ.μ.
 • %
 • %
 • μ.
 • μ.

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

              Άρτιο  Οικοδομήσιμο  Εκτός σχεδίου Επενδυτικό Πλησίον παραλίας Πρόσοψης
 • Απόσταση από την θάλασσα 180 (m)
 • Θέα θάλασσα απεριόριστη
 • Κλίση Επικλινές
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΒΒΑΛΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΒΒΑΛΟΣ

Μεσίτης / Ιδιοκτήτης

Τηλέφωνο: 210 8973060 Email: info{ta}bkavvalos{tod}gr

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Ενεργειακή Κλάση

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) δίνει στο ακίνητο έναν τυποποιημένο βαθμό ενεργειακής αποδοτικότητας, από το 'Α+' έως το 'Η', όπου το 'Α+' είναι το πλεόν αποδοτικό και 'Η' το λιγότερο αποδοτικό.

Video ακινήτου

Χάρτης ακινήτου

Φωτογραφίες ακινήτου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΒΒΑΛΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΒΒΑΛΟΣ

Μεσίτης / Ιδιοκτήτης

Τηλέφωνο: 210 8973060 Email: info{ta}bkavvalos{tod}gr

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ;

Καλέστε μας τώρα στο τηλέφωνο:

210 8973060

ή συμπληρώστε τη

Πληροφορίες Περιοχής

ΠΑΡΟΣ

Η Πάρος ανήκει στις Κυκλάδες και κατέχει την τρίτη θέση, όσον αφορά την έκταση σε σύγκριση με τα υπόλοιπα νησιά του συγκεκριμένου συμπλέγματος. Είναι ένα νησί που, αναλογικά με το μέγεθός  του, έχει σχετικά αρκετούς μόνιμους κατοίκους. Για τον λόγο αυτό υπάρχουν σχολεία όλων των βαθμίδων. Πρόκειται για ένα νησί με πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα, που βασίζει μεγάλο μέρος της οικονομίας του στον τουρισμό. Πέραν του φυσικού του κάλλους, με την έντονη βλάστηση, τα ορεινά και τα πεδινά τμήματα, τις πανέμορφες παραλίες, το νησί προσελκύει πολλούς επισκέπτες και λόγω της ζωντάνιας που το χαρακτηρίζει. Νέοι κυρίως αλλά και οικογένειες επιλέγουν κάθε χρόνο την Πάρο ως προορισμό των καλοκαιρινών τους διακοπών. Η Χώρα με τα γραφικά σοκάκια, τα όμορφα μαγαζάκια, τα ποιοτικά καταστήματα εστίασης και τα ασταμάτητα πάρτι καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας, υπόσχονται αξέχαστες διακοπές. Η βραδινή ζωή και η σχετική διασκέδαση στο νησί αποτελεί σήμα κατατεθέν του. Ένας ακόμη λόγος που αποτελεί αγαπητό προορισμό είναι ότι παρέχει λύσεις για όλα τα γούστα. Η έντονη τουριστική δραστηριότητα έχει ως αποτέλεσμα να υπάρχουν καταλύματα και πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες σε όλα σχεδόν τα σημεία του νησιού. Εκτός του τουρισμού, οι ντόπιοι ασχολούνται και με την γεωργία, την κτηνοτροφία και το ψάρεμα. Το νησί παράγει πολλά διαφορετικά προϊόντα, τα οποία στο σύνολό τους ξεχωρίζουν για την ποιότητά τους. Η πρόσβαση στο νησί είναι εφικτή και ακτοπλοϊκώς και αεροπορικώς, ενώ διαθέτει καλή συγκοινωνία και στο εσωτερικό του.