ΟΙΚΟΠΕΔΟ, ΑΝΔΡΟΣ ΟΙΚΟΠΕΔΟ προς Πώληση | ΑΝΔΡΟΣ

ID: Κ-10946 7.100 τ.μ.Εμβαδόν250.000€Τιμή

Περιγραφή

ΟΙΚΟΠΕΔΟ 7.100 τ.μ. 250.000€ - ΑΝΔΡΟΣ

άρτιο και οικοδομήσιμο, μέσα στην Χώρα, πλησίον αγοράς, 1000 μ από την θάλασσα, απεριόριστη θέα θάλασσα

Σας ενημερώνουμε ότι στην υπόδειξη του ακινήτου κρίνεται απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και το ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν 4072 / 11-4-2012 ΦΕΚ 86Α. Αν αγοραστές ή πωλητές είναι περισσότερα του ενός πρόσωπα, τότε το ποσό της μεσιτικής αμοιβής επιμερίζεται στον καθένα, ανάλογα με το ποσοστό της συγκυριότητάς του στο ακίνητο.

Ειδικότερα, κάθε μεσίτης Αστικών Συμβάσεων δικαιούται αμοιβή επί της πραγματικής αγοραίας αξίας του ακινήτου για το οποίο θα γίνει οριστική σύμβαση αγοραπωλησίας-αντιπαροχής και επί του τιμήματος μίσθωσης που θα ορίζεται στο σχετικό μισθωτήριο στην περίπτωση της ενοικίασης. Η αμοιβή καταβάλλεται στην πρώτη περίπτωση και από τον αγοραστή και από τον πωλητή και στην δεύτερη περίπτωση κατά τον ίδιο τρόπο και από τον μισθωτή και από τον εκμισθωτή. Στο τελικό ποσό προστίθεται πάντα ο νόμιμος Φ.Π.Α. της τάξεως του 24%. Το ποσοστό της προμήθειας στις αγοραπωλησίες-αντιπαροχές είθισται να είναι 2% (+ Φ.Π.Α.) και στις ενοικιάσεις ποσό ίσο με ένα μηνιαίο μίσθωμα (+ Φ.Π.Α). Τα ποσά αυτά δίνονται στο ακέραιο ανεξαρτήτως και από τα δύο μέρη. Αμοιβή δικαιούται ο μεσίτης, εκτός της πώλησης και της ενοικίασης, και για κάθε σύμβαση που θα καταρτιστεί ως αποτέλεσμα της δικής του υποδείξεως και αφορά την με οποιοδήποτε άλλο τρόπο απόκτηση ή παραχώρηση του δικαιώματος κυριότητας ή χρήσης ή και εκμετάλλευσης του σχετικού ακινήτου. Με την υπογραφή της εντολής υπόδειξης και της εντολής ανάθεσης αντίστοιχα, δηλώνεται, μεταξύ άλλων ότι δέχεστε τα προαναφερθέντα και δεσμεύεστε να καταβάλετε στον μεσίτη την συμφωνηθείσα μεσιτική αμοιβή, την οποία θεωρείτε εύλογη και δίκαια. Στην περίπτωση που δεν συναφθεί οριστικό συμβόλαιο, δεν φέρετε ουδεμία οικονομική ευθύνη απέναντι στον μεσίτη. Ο μεσίτης προστατεύεται από τον νόμο και εκπροσωπείται από την Ομοσπονδία Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Ελλάδας και τον Σύλλογο Μεσιτών Αθηνών Αττικής.

Στοιχεία Ακινήτου

 • Κωδικός Κ-10946
 • Περιοχή ΑΝΔΡΟΣ
 • Υπο-περιοχή ΑΝΔΡΟΣ
 • Τύπος ΟΙΚΟΠΕΔΟ
 • Σκοπός προς Πώληση
 • Εμβαδόν 7.100 τ.μ.
 • Τιμή 250.000€
 • Τιμή/τ.μ. 35€/τ.μ.
 • %
 • %
 • μ.
 • Πρόσοψη 4 μ.

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

              Άρτιο  Οικοδομήσιμο  Αμφιθεατρικό Αντιπαροχή Εκτός σχεδίου Επενδυτικό Πλησίον αγοράς Πλησίον παραλίας
 • Απόσταση από την θάλασσα 1000 (m)
 • Θέα θάλασσα απεριόριστη
 • Πρόσβαση Ασφαλτος
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΒΒΑΛΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΒΒΑΛΟΣ

Μεσίτης / Ιδιοκτήτης

Τηλέφωνο: 210 8973060 Email: info{ta}bkavvalos{tod}gr

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Ενεργειακή Κλάση

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) δίνει στο ακίνητο έναν τυποποιημένο βαθμό ενεργειακής αποδοτικότητας, από το 'Α+' έως το 'Η', όπου το 'Α+' είναι το πλεόν αποδοτικό και 'Η' το λιγότερο αποδοτικό.

Video ακινήτου

Χάρτης ακινήτου

Φωτογραφίες ακινήτου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΒΒΑΛΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΒΒΑΛΟΣ

Μεσίτης / Ιδιοκτήτης

Τηλέφωνο: 210 8973060 Email: info{ta}bkavvalos{tod}gr

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ;

Καλέστε μας τώρα στο τηλέφωνο:

210 8973060

ή συμπληρώστε τη

Πληροφορίες Περιοχής

ΑΝΔΡΟΣ

Η Άνδρος ανήκει στις Κυκλάδες και αποτελεί το δεύτερο μεγαλύτερο νησί του συγκεκριμένου συμπλέγματος. Πρόκειται για ένα πολύ όμορφο και ιδιαίτερο νησί, καθώς συνδυάζει το βραχώδες τοπίο με την έντονη βλάστηση, θυμίζοντας με αυτόν τον τρόπο μία μικρή απομίμηση της Ελλάδας. Το ορεινό της τμήμα απαρτίζεται κυρίως από τέσσερις οροσειρές, που στην πραγματικότητα τέμνουν το νησί σε πέντε επιμέρους, σχεδόν παράλληλα, κομμάτια. Εκτός από όρη, υπάρχουν και εύφορες κοιλάδες, ελαιώνες, αμπελώνες, εκτάσεις με δέντρα οπωροφόρα και εσπεριδοειδή. Αυτό συμβαίνει χάρη στην αφθονία των τρεχούμενων νερών που βρίσκονται στο νησί. Ρέματα, πηγές, κάποιες μάλιστα ιαματικές, μικρά ποταμάκια και πανέμορφες παραλίες δίνουν ζωή στο ξηρό, βραχώδες της τμήμα. Η Άνδρος είναι γνωστή και για τα μονοπάτια πεζοπορίας της που τοποθετούνται 4.000 έτη πριν. Το νησί βασιζόταν κάποτε οικονομικά στην γεωργία και την κτηνοτροφία. Αργότερα οι μόνιμοι κάτοικοι άρχισαν να ασχολούνται με το εμπόριο και την ναυτιλία, μετατοπίζοντας εκεί το μεγαλύτερο ενδιαφέρον της οικονομίας. Μεγάλο είναι και το πολιτιστικό ενδιαφέρον του νησιού, με τους ταξιδιώτες να μπορούν να επισκεφτούν ποικίλα μουσεία διαφορετικού περιεχομένου. Σημαντικότερο είναι αυτό της Σύγχρονης Τέχνης.  Η πρόσβαση στο νησί επιτυγχάνεται ακτοπλοϊκώς με δρομολόγιο από το λιμάνι της Ραφήνας.

Παρόμοια ακίνητα στην περιοχή "ΑΝΔΡΟΣ"