ΟΙΚΟΠΕΔΟ, ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ ΟΙΚΟΠΕΔΟ προς Πώληση | ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ

ID: Κ-10267 16.930 τ.μ.Εμβαδόν350.000€Τιμή

Περιγραφή

ΟΙΚΟΠΕΔΟ 16.930 τ.μ. 350.000€ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ

Οικόπεδο στον Κάμπο της Αντιπάρου, προσόψεις σε δρόμο 215μ και 65μ

Σας ενημερώνουμε ότι στην υπόδειξη του ακινήτου κρίνεται απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και το ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν 4072 / 11-4-2012 ΦΕΚ 86Α. Αν αγοραστές ή πωλητές είναι περισσότερα του ενός πρόσωπα, τότε το ποσό της μεσιτικής αμοιβής επιμερίζεται στον καθένα, ανάλογα με το ποσοστό της συγκυριότητάς του στο ακίνητο.

Ειδικότερα, κάθε μεσίτης Αστικών Συμβάσεων δικαιούται αμοιβή επί της πραγματικής αγοραίας αξίας του ακινήτου για το οποίο θα γίνει οριστική σύμβαση αγοραπωλησίας-αντιπαροχής και επί του τιμήματος μίσθωσης που θα ορίζεται στο σχετικό μισθωτήριο στην περίπτωση της ενοικίασης. Η αμοιβή καταβάλλεται στην πρώτη περίπτωση και από τον αγοραστή και από τον πωλητή και στην δεύτερη περίπτωση κατά τον ίδιο τρόπο και από τον μισθωτή και από τον εκμισθωτή. Στο τελικό ποσό προστίθεται πάντα ο νόμιμος Φ.Π.Α. της τάξεως του 24%. Το ποσοστό της προμήθειας στις αγοραπωλησίες-αντιπαροχές είθισται να είναι 2% (+ Φ.Π.Α.) και στις ενοικιάσεις ποσό ίσο με ένα μηνιαίο μίσθωμα (+ Φ.Π.Α). Τα ποσά αυτά δίνονται στο ακέραιο ανεξαρτήτως και από τα δύο μέρη. Αμοιβή δικαιούται ο μεσίτης, εκτός της πώλησης και της ενοικίασης, και για κάθε σύμβαση που θα καταρτιστεί ως αποτέλεσμα της δικής του υποδείξεως και αφορά την με οποιοδήποτε άλλο τρόπο απόκτηση ή παραχώρηση του δικαιώματος κυριότητας ή χρήσης ή και εκμετάλλευσης του σχετικού ακινήτου. Με την υπογραφή της εντολής υπόδειξης και της εντολής ανάθεσης αντίστοιχα, δηλώνεται, μεταξύ άλλων ότι δέχεστε τα προαναφερθέντα και δεσμεύεστε να καταβάλετε στον μεσίτη την συμφωνηθείσα μεσιτική αμοιβή, την οποία θεωρείτε εύλογη και δίκαια. Στην περίπτωση που δεν συναφθεί οριστικό συμβόλαιο, δεν φέρετε ουδεμία οικονομική ευθύνη απέναντι στον μεσίτη. Ο μεσίτης προστατεύεται από τον νόμο και εκπροσωπείται από την Ομοσπονδία Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Ελλάδας και τον Σύλλογο Μεσιτών Αθηνών Αττικής.

Στοιχεία Ακινήτου

 • Κωδικός Κ-10267
 • Περιοχή ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
 • Υπο-περιοχή ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
 • Τύπος ΟΙΚΟΠΕΔΟ
 • Σκοπός προς Πώληση
 • Εμβαδόν 16.930 τ.μ.
 • Τιμή 380.000€ 350.000€
 • Τιμή/τ.μ. 21€/τ.μ.
 • %
 • %
 • μ.
 • Πρόσοψη 215 μ.

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

          Γωνιακό    Άρτιο  Οικοδομήσιμο  Εκτός σχεδίου Επενδυτικό Ήσυχη γειτονιά Πρόσοψης
 • Απόσταση από την θάλασσα 1000 (m)
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΒΒΑΛΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΒΒΑΛΟΣ

Μεσίτης / Ιδιοκτήτης

Τηλέφωνο: 210 8973060 Email: info{ta}bkavvalos{tod}gr

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Ενεργειακή Κλάση

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) δίνει στο ακίνητο έναν τυποποιημένο βαθμό ενεργειακής αποδοτικότητας, από το 'Α+' έως το 'Η', όπου το 'Α+' είναι το πλεόν αποδοτικό και 'Η' το λιγότερο αποδοτικό.

Video ακινήτου

Χάρτης ακινήτου

Φωτογραφίες ακινήτου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΒΒΑΛΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΒΒΑΛΟΣ

Μεσίτης / Ιδιοκτήτης

Τηλέφωνο: 210 8973060 Email: info{ta}bkavvalos{tod}gr

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ;

Καλέστε μας τώρα στο τηλέφωνο:

210 8973060

ή συμπληρώστε τη

Πληροφορίες Περιοχής

ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ

Η Αντίπαρος ανήκει στις Κυκλάδες. Αποτελεί ένα βραχώδες μικρό νησί με γαλήνια ατμόσφαιρα, φυσική ομορφιά και μαγικές παραλίες. Αμμουδιές με χρυσαφένιο χρώμα, πεντακάθαρα νερά, σπηλιές που έχει δημιουργήσει η δύναμη του νερού και του αέρα διαμορφώνουν ένα τοπίο υπέροχο που αναπόφευκτα καθηλώνει τον επισκέπτη. Ως εκ τούτου αποτελεί επιλογή απόδρασης για πολλούς επισκέπτες, κάποιοι από τους οποίους την συνδυάζουν με την  επίσκεψη και του γειτονικού πανέμορφου νησιού, την Πάρο. Η αρχιτεκτονική της μένει πιστή στην κυκλαδίτικη ομοιομορφία, η οποία προσδίδει ιδιαίτερη ομορφιά στην συνολική εικόνα του τόπου. 

Παρόμοια ακίνητα στην περιοχή "ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ"