ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ, ΑΤΣΙΚΗ - ΛΗΜΝΟΣ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ προς Πώληση | ΑΤΣΙΚΗ - ΛΗΜΝΟΣ, Ν. ΛΕΣΒΟΥ

ID: Κ-10095 263.346 τ.μ.Εμβαδόν3.000.000€Τιμή

Περιγραφή

ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ 263.346 τ.μ. 3.000.000€ - ΑΤΣΙΚΗ - ΛΗΜΝΟΣ, Ν. ΛΕΣΒΟΥ

Δίπλα στην θάλασσα!

Σας ενημερώνουμε ότι στην υπόδειξη του ακινήτου κρίνεται απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και το ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν 4072 / 11-4-2012 ΦΕΚ 86Α. Αν αγοραστές ή πωλητές είναι περισσότερα του ενός πρόσωπα, τότε το ποσό της μεσιτικής αμοιβής επιμερίζεται στον καθένα, ανάλογα με το ποσοστό της συγκυριότητάς του στο ακίνητο.

Ειδικότερα, κάθε μεσίτης Αστικών Συμβάσεων δικαιούται αμοιβή επί της πραγματικής αγοραίας αξίας του ακινήτου για το οποίο θα γίνει οριστική σύμβαση αγοραπωλησίας-αντιπαροχής και επί του τιμήματος μίσθωσης που θα ορίζεται στο σχετικό μισθωτήριο στην περίπτωση της ενοικίασης. Η αμοιβή καταβάλλεται στην πρώτη περίπτωση και από τον αγοραστή και από τον πωλητή και στην δεύτερη περίπτωση κατά τον ίδιο τρόπο και από τον μισθωτή και από τον εκμισθωτή. Στο τελικό ποσό προστίθεται πάντα ο νόμιμος Φ.Π.Α. της τάξεως του 24%. Το ποσοστό της προμήθειας στις αγοραπωλησίες-αντιπαροχές είθισται να είναι 2% (+ Φ.Π.Α.) και στις ενοικιάσεις ποσό ίσο με ένα μηνιαίο μίσθωμα (+ Φ.Π.Α). Τα ποσά αυτά δίνονται στο ακέραιο ανεξαρτήτως και από τα δύο μέρη. Αμοιβή δικαιούται ο μεσίτης, εκτός της πώλησης και της ενοικίασης, και για κάθε σύμβαση που θα καταρτιστεί ως αποτέλεσμα της δικής του υποδείξεως και αφορά την με οποιοδήποτε άλλο τρόπο απόκτηση ή παραχώρηση του δικαιώματος κυριότητας ή χρήσης ή και εκμετάλλευσης του σχετικού ακινήτου. Με την υπογραφή της εντολής υπόδειξης και της εντολής ανάθεσης αντίστοιχα, δηλώνεται, μεταξύ άλλων ότι δέχεστε τα προαναφερθέντα και δεσμεύεστε να καταβάλετε στον μεσίτη την συμφωνηθείσα μεσιτική αμοιβή, την οποία θεωρείτε εύλογη και δίκαια. Στην περίπτωση που δεν συναφθεί οριστικό συμβόλαιο, δεν φέρετε ουδεμία οικονομική ευθύνη απέναντι στον μεσίτη. Ο μεσίτης προστατεύεται από τον νόμο και εκπροσωπείται από την Ομοσπονδία Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Ελλάδας και τον Σύλλογο Μεσιτών Αθηνών Αττικής.

Στοιχεία Ακινήτου

 • Κωδικός Κ-10095
 • Περιοχή Ν. ΛΕΣΒΟΥ
 • Υπο-περιοχή ΑΤΣΙΚΗ - ΛΗΜΝΟΣ
 • Τύπος ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ
 • Σκοπός προς Πώληση
 • Εμβαδόν 263.346 τ.μ.
 • Τιμή 3.000.000€
 • Τιμή/τ.μ. 11€/τ.μ.
 • %
 • %
 • μ.
 • μ.

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

              Άρτιο  Οικοδομήσιμο  Εκτός σχεδίου Επενδυτικό

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Ενεργειακή Κλάση

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) δίνει στο ακίνητο έναν τυποποιημένο βαθμό ενεργειακής αποδοτικότητας, από το 'Α+' έως το 'Η', όπου το 'Α+' είναι το πλεόν αποδοτικό και 'Η' το λιγότερο αποδοτικό.

Video ακινήτου

Χάρτης ακινήτου

Φωτογραφίες ακινήτου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ;

Καλέστε μας τώρα στο τηλέφωνο:

210 8973060

ή συμπληρώστε τη

Πληροφορίες Περιοχής

Ν. ΛΕΣΒΟΥ

Ο Νομός Λέσβου εντοπίζεται στο Βορειοανατολικό Αιγαίο, προς τα παράλια της Τουρκίας και περιελάμβανε τα νησιά Λέσβος, Λήμνος και Άγιος Ευστράτιος. Πρωτεύουσα του νομού ήταν η Μυτιλήνη. Παλαιότερα ακόμη στον νομό ανήκαν και τα νησιά Ίμβρος, Τένεδος και Σαμοθράκη. Πλέον, κατόπιν του σχεδίου Καλλικράτης και η Λήμνος και ο Άγιος Ευστράτιος έχουν αποσπαστεί και αποτελούν μέρη της Περιφερειακής Ενότητας Λήμνου, ενώ ο νομός μετονομάστηκε σε Περιφερειακή Ενότητα Λέσβου. Και τα τρία νησιά διαθέτουν όμορφες παραλίες και φυσικό κάλλος που δημιουργεί μοναδικές εικόνες. Στην Λέσβο υπάρχουν πολλά αξιοθέατα και σημεία επίσκεψης. Μουσεία, ναοί , μοναστήρια, το κάστρο του Μόλυβου. Σημεία που αξίζει να επισκεφτεί κάποιος στο νησί είναι, μεταξύ άλλων η Ιερά Μονή Ταξιάρχη, η Κρεμαστή Γέφυρα, οι πηγές Πέσσας και το μουσείο της Βιομηχανικής Παραγωγής Ελαιόλαδου. Και η Λήμνος διαθέτει το κάστρο της Μύρινας, μοναδικές παραλίες, το αρχαίο θέατρο και το Μουσείο Ναυτικής Παράδοσης και Σπογγαλιείας. Στον Άγιο Ευστράτιο ξεχωρίζουν η εκκλησία του Χριστού στην πλατεία, το Μουσείο Δημοκρατίας και η Μαράσλειος Σχολή. Πολλοί επισκέπτες επιλέγουν κάθε χρόνο να περάσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Λέσβο, που αλλιώς ονομάζεται και Μυτιλήνη, και την Λήμνο, ενώ ο Άγιος Ευστράτιος δεν έχει πολύ τουριστικό χαρακτήρα. Τα δύο πρώτα νησιά διαθέτουν και αεροδρόμιο, ενώ στον Άγιο Ευστράτιο η πρόσβαση είναι εφικτή μόνο ακτοπλοϊκώς.