ΟΙΚΟΠΕΔΟ, Δ. ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ ΟΙΚΟΠΕΔΟ προς Πώληση | Δ. ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ, Ν. ΗΛΕΙΑΣ

ID: Κ-10863 1,2Σ. Δόμησης60%Σ. Κάλυψης240 τ.μ.Εμβαδόν35.000€Τιμή

Περιγραφή

ΟΙΚΟΠΕΔΟ 240 τ.μ. 35.000€ - Δ. ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ, Ν. ΗΛΕΙΑΣ

άρτιο και οικοδομήσιμο, εντός σχεδίου, σ/δ 1, 2 , σ/κ 60%, στο κέντρο της Γαστούνης, πλησίον αγοράς, πλησίον σχολείων

Απαραίτητη προϋπόθεση για την υπόδειξη των ακινήτων είναι η επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας και του Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86Α. Κάθε μεσίτης Αστικών Συμβάσεων δικαιούται αμοιβή επί της πραγματικής αγοραίας αξίας του ακινήτου για το οποίο θα γίνει οριστική σύμβαση αγοραπωλησίας στην περίπτωση της πώλησης και επί του τιμήματος μίσθωσης που θα ορίζεται στο σχετικό μισθωτήριο στην περίπτωση της ενοικίασης. Η αμοιβή καταβάλλεται στην πρώτη περίπτωση και από τον αγοραστή και από τον πωλητή και στην δεύτερη περίπτωση κατά τον ίδιο τρόπο και από τον μισθωτή και από τον εκμισθωτή. Στο τελικό ποσό προστίθεται πάντα ο νόμιμος Φ.Π.Α. της τάξεως του 24%. Το ποσοστό της προμήθειας στις αγοραπωλησίες είθισται να είναι 2% (+ Φ.Π.Α.) και στις ενοικιάσεις ποσό ίσο με ένα μηνιαίο μίσθωμα (+ Φ.Π.Α). Τα ποσά αυτά δίνονται στο ακέραιο ανεξαρτήτως και από τα δύο μέρη. Αμοιβή δικαιούται ο μεσίτης, εκτός της πώλησης και της ενοικίασης, και για κάθε σύμβαση που θα καταρτιστεί ως αποτέλεσμα της δικής του υποδείξεως και αφορά την με οποιοδήποτε άλλο τρόπο απόκτηση ή παραχώρηση του δικαιώματος κυριότητας ή χρήσης ή και εκμετάλλευσης του σχετικού ακινήτου. Με την υπογραφή της εντολής υπόδειξης και της εντολής ανάθεσης αντίστοιχα, δηλώνεται, μεταξύ άλλων ότι δέχεστε τα προαναφερθέντα και δεσμεύεστε να καταβάλετε στον μεσίτη την συμφωνηθείσα μεσιτική αμοιβή, την οποία θεωρείτε εύλογη και δίκαια. Στην περίπτωση που δεν συναφθεί οριστικό συμβόλαιο, δεν φέρετε ουδεμία οικονομική ευθύνη απέναντι στον μεσίτη. Ο μεσίτης προστατεύεται από τον νόμο και εκπροσωπείται από την Ομοσπονδία Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Ελλάδας και τον Σύλλογο Μεσιτών Αθηνών Αττικής.

Στοιχεία Ακινήτου

 • Κωδικός Κ-10863
 • Περιοχή Ν. ΗΛΕΙΑΣ
 • Υπο-περιοχή Δ. ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ
 • Τύπος ΟΙΚΟΠΕΔΟ
 • Σκοπός προς Πώληση
 • Εμβαδόν 240 τ.μ.
 • Τιμή 35.000€
 • Τιμή/τ.μ. 146€/τ.μ.
 • Συντ. δόμησης 1,2%
 • Συντ. κάλυψης 60%
 • μ.
 • Πρόσοψη 12 μ.

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

              Άρτιο  Οικοδομήσιμο  Εντός σχεδίου πόλεως Πλησίον αγοράς Πλησίον σχολείων Πρόσοψης
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΒΒΑΛΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΒΒΑΛΟΣ

Μεσίτης / Ιδιοκτήτης

Τηλέφωνο: 210 8973060 Email: info{ta}bkavvalos{tod}gr

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Ενεργειακή Κλάση

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) δίνει στο ακίνητο έναν τυποποιημένο βαθμό ενεργειακής αποδοτικότητας, από το 'Α+' έως το 'Η', όπου το 'Α+' είναι το πλεόν αποδοτικό και 'Η' το λιγότερο αποδοτικό.

Video ακινήτου

Χάρτης ακινήτου

Φωτογραφίες ακινήτου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΒΒΑΛΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΒΒΑΛΟΣ

Μεσίτης / Ιδιοκτήτης

Τηλέφωνο: 210 8973060 Email: info{ta}bkavvalos{tod}gr

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ;

Καλέστε μας τώρα στο τηλέφωνο:

210 8973060

ή συμπληρώστε τη

Πληροφορίες Περιοχής

Ν. ΗΛΕΙΑΣ

Ο Νομός Ηλείας βρίσκεται στο βορειοδυτικό τμήμα της Πελοποννήσου με πρωτεύουσα τον Πύργο. Οι κυριότεροι οικισμοί που συνιστούν τον νομό κατά σειρά φθίνουσας πληθυσμιακής μέτρησης είναι ο Πύργος, η Αμαλιάδα, η Γαστούνη και η Ανδραβίδα-Κυλλήνη. Η Κυλλήνη, εκτός από ιδανικό θέρετρο για διακοπές δίπλα στην θάλασσα, αποτελεί και το τρίτο μεγαλύτερο επιβατικό λιμάνι της Χώρας. Καθημερινά συνδέει ακτοπλοϊκά την ηπειρωτική Ελλάδα με τα νησιά της Ζακύνθου και της Κεφαλονιάς. Φημίζεται επίσης για τα ιαματικά της λουτρά. Ο νομός είναι κατά μεγαλύτερο ποσοστό ημιορεινός με λίγες πεδιάδες και λίγα βουνά ανατολικά και νότια και τον διασχίζουν οι δύο γνωστοί ποταμοί Αλφειός και Πηνειός.