ΟΙΚΟΠΕΔΟ, ΓΑΥΔΟΣ ΟΙΚΟΠΕΔΟ προς Πώληση | ΓΑΥΔΟΣ, Ν. ΧΑΝΙΩΝ

ID: Κ-6459 30.227 τ.μ.Εμβαδόν2.000.000€Τιμή

Περιγραφή

ΟΙΚΟΠΕΔΟ 30.227 τ.μ. 2.000.000€ - ΓΑΥΔΟΣ, Ν. ΧΑΝΙΩΝ

(περιοχή Λακούδια) επίπεδη έκταση, κτίζει 5000τμ, με 50μ παραλία, θέα θάλασσα απεριόριστη

Σας ενημερώνουμε ότι στην υπόδειξη του ακινήτου κρίνεται απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και το ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν 4072 / 11-4-2012 ΦΕΚ 86Α. Αν αγοραστές ή πωλητές είναι περισσότερα του ενός πρόσωπα, τότε το ποσό της μεσιτικής αμοιβής επιμερίζεται στον καθένα, ανάλογα με το ποσοστό της συγκυριότητάς του στο ακίνητο.

Ειδικότερα, κάθε μεσίτης Αστικών Συμβάσεων δικαιούται αμοιβή επί της πραγματικής αγοραίας αξίας του ακινήτου για το οποίο θα γίνει οριστική σύμβαση αγοραπωλησίας-αντιπαροχής και επί του τιμήματος μίσθωσης που θα ορίζεται στο σχετικό μισθωτήριο στην περίπτωση της ενοικίασης. Η αμοιβή καταβάλλεται στην πρώτη περίπτωση και από τον αγοραστή και από τον πωλητή και στην δεύτερη περίπτωση κατά τον ίδιο τρόπο και από τον μισθωτή και από τον εκμισθωτή. Στο τελικό ποσό προστίθεται πάντα ο νόμιμος Φ.Π.Α. της τάξεως του 24%. Το ποσοστό της προμήθειας στις αγοραπωλησίες-αντιπαροχές είθισται να είναι 2% (+ Φ.Π.Α.) και στις ενοικιάσεις ποσό ίσο με ένα μηνιαίο μίσθωμα (+ Φ.Π.Α). Τα ποσά αυτά δίνονται στο ακέραιο ανεξαρτήτως και από τα δύο μέρη. Αμοιβή δικαιούται ο μεσίτης, εκτός της πώλησης και της ενοικίασης, και για κάθε σύμβαση που θα καταρτιστεί ως αποτέλεσμα της δικής του υποδείξεως και αφορά την με οποιοδήποτε άλλο τρόπο απόκτηση ή παραχώρηση του δικαιώματος κυριότητας ή χρήσης ή και εκμετάλλευσης του σχετικού ακινήτου. Με την υπογραφή της εντολής υπόδειξης και της εντολής ανάθεσης αντίστοιχα, δηλώνεται, μεταξύ άλλων ότι δέχεστε τα προαναφερθέντα και δεσμεύεστε να καταβάλετε στον μεσίτη την συμφωνηθείσα μεσιτική αμοιβή, την οποία θεωρείτε εύλογη και δίκαια. Στην περίπτωση που δεν συναφθεί οριστικό συμβόλαιο, δεν φέρετε ουδεμία οικονομική ευθύνη απέναντι στον μεσίτη. Ο μεσίτης προστατεύεται από τον νόμο και εκπροσωπείται από την Ομοσπονδία Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Ελλάδας και τον Σύλλογο Μεσιτών Αθηνών Αττικής.

Στοιχεία Ακινήτου

 • Κωδικός Κ-6459
 • Περιοχή Ν. ΧΑΝΙΩΝ
 • Υπο-περιοχή ΓΑΥΔΟΣ
 • Τύπος ΟΙΚΟΠΕΔΟ
 • Σκοπός προς Πώληση
 • Εμβαδόν 30.227 τ.μ.
 • Τιμή 2.000.000€
 • Τιμή/τ.μ. 66€/τ.μ.
 • %
 • %
 • μ.
 • μ.

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

              Άρτιο  Οικοδομήσιμο 
 • Θέα θάλασσα απεριόριστη
 • Κλίση Επίπεδο
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΒΒΑΛΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΒΒΑΛΟΣ

Μεσίτης / Ιδιοκτήτης

Τηλέφωνο: 210 8973060 Email: info{ta}bkavvalos{tod}gr

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Ενεργειακή Κλάση

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) δίνει στο ακίνητο έναν τυποποιημένο βαθμό ενεργειακής αποδοτικότητας, από το 'Α+' έως το 'Η', όπου το 'Α+' είναι το πλεόν αποδοτικό και 'Η' το λιγότερο αποδοτικό.

Video ακινήτου

Χάρτης ακινήτου

Φωτογραφίες ακινήτου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΒΒΑΛΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΒΒΑΛΟΣ

Μεσίτης / Ιδιοκτήτης

Τηλέφωνο: 210 8973060 Email: info{ta}bkavvalos{tod}gr

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ;

Καλέστε μας τώρα στο τηλέφωνο:

210 8973060

ή συμπληρώστε τη

Πληροφορίες Περιοχής

Ν. ΧΑΝΙΩΝ

Ο Νομός Χανίων είναι ένας από τους τέσσερις νομούς του μεγαλύτερου ελληνικού νησιού, της Κρήτης. Βρίσκεται στο δυτικότερο άκρο του νησιού και συνορεύει από τα ανατολικά με τον Νομό Ρεθύμνης. Βρέχεται από δύο πελάγη, δυτικά και βόρεια από το Κρητικό και νότια από το Λιβυκό. Πρωτεύουσα του νομού είναι η ομώνυμη πόλη Χανιά. Πρόκειται για έκταση με έδαφος κυρίως ορεινό και σε σημεία ημιορεινό και πεδινό. Τα Λευκά Όρη, όπου βρίσκεται και το γνωστό φαράγγι της Σαμαριάς, καταλαμβάνουν μεγάλο μέρος του ορεινού τμήματος και χωρίζουν τον νομό σε δύο εξαιρετικά διαφορετικές περιοχές. Συνδεδεμένες με την πολύ μεγάλη λεκάνη απορροής τους είναι και πολλές πηγές. Το παραλιακό τμήμα, με τις όμορφες παραλίες γνωστές και βραβευμένες για τα καταγάλανα νερά τους, έχει περισσότερους κατοίκους από το ορεινό, το οποίο όμως ξεχωρίζει για τα μοναδικά τοπία που το διαμορφώνουν. Αρκετές από τις παραλίες είναι οργανωμένες λόγω της ύπαρξης πολλών ξενοδοχείων. Τα Χανιά και οι υπόλοιπες πόλεις και τα γραφικά χωριά του νομού αποτελούν επιλογή διακοπών για πολλούς ταξιδιώτες κάθε χρόνο. Η οικονομία του νησιού στηρίζεται κατά μεγάλο ποσοστό στα τουριστικά αυτά κύματα σε συνδυασμό με τις γεωργικές και κτηνοτροφικές δραστηριότητες. Τα Χανιά διαθέτουν λιμάνι αλλά και αεροδρόμιο καθιστώντας την πρόσβαση ακόμη πιο εύκολη. Ολόκληρη η Κρήτη φημίζεται για τα παραδοσιακά της εδέσματα και για την φιλοξενία των ντόπιων.