ΟΙΚΟΠΕΔΟ, ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΟΙΚΟΠΕΔΟ προς Πώληση | ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ, Ν. ΛΑΣΙΘΙΟΥ

ID: Κ-10528 31.000 τ.μ.Εμβαδόν700.000€Τιμή

Περιγραφή

ΟΙΚΟΠΕΔΟ 31.000 τ.μ. 700.000€ - ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ, Ν. ΛΑΣΙΘΙΟΥ

Άρτιο και οικοδομήσιμο, γωνιακό, 2 όψεων, 300 μ. από την θάλασσα

Σας ενημερώνουμε ότι στην υπόδειξη του ακινήτου κρίνεται απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και το ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν 4072 / 11-4-2012 ΦΕΚ 86Α. Αν αγοραστές ή πωλητές είναι περισσότερα του ενός πρόσωπα, τότε το ποσό της μεσιτικής αμοιβής επιμερίζεται στον καθένα, ανάλογα με το ποσοστό της συγκυριότητάς του στο ακίνητο.

Ειδικότερα, κάθε μεσίτης Αστικών Συμβάσεων δικαιούται αμοιβή επί της πραγματικής αγοραίας αξίας του ακινήτου για το οποίο θα γίνει οριστική σύμβαση αγοραπωλησίας-αντιπαροχής και επί του τιμήματος μίσθωσης που θα ορίζεται στο σχετικό μισθωτήριο στην περίπτωση της ενοικίασης. Η αμοιβή καταβάλλεται στην πρώτη περίπτωση και από τον αγοραστή και από τον πωλητή και στην δεύτερη περίπτωση κατά τον ίδιο τρόπο και από τον μισθωτή και από τον εκμισθωτή. Στο τελικό ποσό προστίθεται πάντα ο νόμιμος Φ.Π.Α. της τάξεως του 24%. Το ποσοστό της προμήθειας στις αγοραπωλησίες-αντιπαροχές είθισται να είναι 2% (+ Φ.Π.Α.) και στις ενοικιάσεις ποσό ίσο με ένα μηνιαίο μίσθωμα (+ Φ.Π.Α). Τα ποσά αυτά δίνονται στο ακέραιο ανεξαρτήτως και από τα δύο μέρη. Αμοιβή δικαιούται ο μεσίτης, εκτός της πώλησης και της ενοικίασης, και για κάθε σύμβαση που θα καταρτιστεί ως αποτέλεσμα της δικής του υποδείξεως και αφορά την με οποιοδήποτε άλλο τρόπο απόκτηση ή παραχώρηση του δικαιώματος κυριότητας ή χρήσης ή και εκμετάλλευσης του σχετικού ακινήτου. Με την υπογραφή της εντολής υπόδειξης και της εντολής ανάθεσης αντίστοιχα, δηλώνεται, μεταξύ άλλων ότι δέχεστε τα προαναφερθέντα και δεσμεύεστε να καταβάλετε στον μεσίτη την συμφωνηθείσα μεσιτική αμοιβή, την οποία θεωρείτε εύλογη και δίκαια. Στην περίπτωση που δεν συναφθεί οριστικό συμβόλαιο, δεν φέρετε ουδεμία οικονομική ευθύνη απέναντι στον μεσίτη. Ο μεσίτης προστατεύεται από τον νόμο και εκπροσωπείται από την Ομοσπονδία Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Ελλάδας και τον Σύλλογο Μεσιτών Αθηνών Αττικής.

Στοιχεία Ακινήτου

 • Κωδικός Κ-10528
 • Περιοχή Ν. ΛΑΣΙΘΙΟΥ
 • Υπο-περιοχή ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
 • Τύπος ΟΙΚΟΠΕΔΟ
 • Σκοπός προς Πώληση
 • Εμβαδόν 31.000 τ.μ.
 • Τιμή 700.000€
 • Τιμή/τ.μ. 23€/τ.μ.
 • %
 • %
 • μ.
 • μ.

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

          Γωνιακό    Άρτιο  Οικοδομήσιμο  Εκτός σχεδίου Επενδυτικό Κατάλληλο για αγροτική χρήση Κατάλληλο για επαγγελματική χρήση Πλησίον παραλίας
 • Απόσταση από την θάλασσα 300 (m)
 • Κλίση Επίπεδο
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΒΒΑΛΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΒΒΑΛΟΣ

Μεσίτης / Ιδιοκτήτης

Τηλέφωνο: 210 8973060 Email: info{ta}bkavvalos{tod}gr

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Ενεργειακή Κλάση

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) δίνει στο ακίνητο έναν τυποποιημένο βαθμό ενεργειακής αποδοτικότητας, από το 'Α+' έως το 'Η', όπου το 'Α+' είναι το πλεόν αποδοτικό και 'Η' το λιγότερο αποδοτικό.

Video ακινήτου

Χάρτης ακινήτου

Φωτογραφίες ακινήτου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΒΒΑΛΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΒΒΑΛΟΣ

Μεσίτης / Ιδιοκτήτης

Τηλέφωνο: 210 8973060 Email: info{ta}bkavvalos{tod}gr

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ;

Καλέστε μας τώρα στο τηλέφωνο:

210 8973060

ή συμπληρώστε τη

Πληροφορίες Περιοχής

Ν. ΛΑΣΙΘΙΟΥ

Ο Νομός Λασιθίου είναι ένας από τους τέσσερις νομούς του μεγαλύτερου ελληνικού νησιού, της Κρήτης. Βρίσκεται στο ανατολικό άκρο του νησιού και συνορεύει δυτικά με τον Νομό Ηρακλείου. Βρέχεται από θάλασσα από τρείς πλευρές, από το Κρητικό, το Καρπάθιο και το Λιβυκό Πέλαγος. Πρόκειται για τον λιγότερο κατοικημένο από τους τέσσερις νομούς, με πρωτεύουσα τον Άγιο Νικόλαο. Όπως και όλη η Κρήτη, διαθέτει πανέμορφα φυσικά τοπία, μικρά γραφικά χωριουδάκια και μοναδικές παραλίες. Το έδαφος είναι κατά κύριο λόγο ορεινό, ενώ υπάρχουν και αρκετές κοιλάδες με ελαιώνες, με πιο ξεχωριστές αυτούς της Ιεράπετρας και της Νεάπολης. Εντυπωσιακό είναι και το φαράγγι του Χα, το οποίο δεν είναι το μόνο. Η ακτογραμμή του απαρτίζεται από πολλά επιμέρους λιμανάκια, κόλπους, παραλίες και λιμνοθάλασσες, όπως είναι η Βουλισμένη του Αγίου Νικολάου. Σήμα κατατεθέν του νομού είναι η Ελούντα, η Πλάκα και το νησί Σπιναλόγκα λόγω της ιστορίας του. Στο νησί αυτό, που αποτελούσε στην πραγματικότητα οχυρό των Ενετών, φιλοξενήθηκαν στις αρχές του 20ού αιώνα  οι λεπροί, για να αντιμετωπιστεί η μετάδοση της ασθένειας. Τώρα είναι ένας διαμορφωμένος επισκέψιμος χώρος, από τον οποίο τους καλοκαιρινούς μήνες περνούν εκατοντάδες ταξιδιώτες. Και ο Νομός Λασιθίου, όπως και ολόκληρη η Κρήτη, φημίζεται για τα παραδοσιακά του εδέσματα και την φιλοξενία των ντόπιων.