6

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ, ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ προς Πώληση | ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΚΕΝΤΡΟ

ID: Κ-10918 4οςΌροφος90 τ.μ.Εμβαδόν410.000€Τιμή

Περιγραφή

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 90 τ.μ. 410.000€ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΚΕΝΤΡΟ

Ρετιρέ 4ου ορόφου, πλησίον του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Σας ενημερώνουμε ότι στην υπόδειξη του ακινήτου κρίνεται απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και το ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν 4072 / 11-4-2012 ΦΕΚ 86Α. Αν αγοραστές ή πωλητές είναι περισσότερα του ενός πρόσωπα, τότε το ποσό της μεσιτικής αμοιβής επιμερίζεται στον καθένα, ανάλογα με το ποσοστό της συγκυριότητάς του στο ακίνητο.

Ειδικότερα, κάθε μεσίτης Αστικών Συμβάσεων δικαιούται αμοιβή επί της πραγματικής αγοραίας αξίας του ακινήτου για το οποίο θα γίνει οριστική σύμβαση αγοραπωλησίας-αντιπαροχής και επί του τιμήματος μίσθωσης που θα ορίζεται στο σχετικό μισθωτήριο στην περίπτωση της ενοικίασης. Η αμοιβή καταβάλλεται στην πρώτη περίπτωση και από τον αγοραστή και από τον πωλητή και στην δεύτερη περίπτωση κατά τον ίδιο τρόπο και από τον μισθωτή και από τον εκμισθωτή. Στο τελικό ποσό προστίθεται πάντα ο νόμιμος Φ.Π.Α. της τάξεως του 24%. Το ποσοστό της προμήθειας στις αγοραπωλησίες-αντιπαροχές είθισται να είναι 2% (+ Φ.Π.Α.) και στις ενοικιάσεις ποσό ίσο με ένα μηνιαίο μίσθωμα (+ Φ.Π.Α). Τα ποσά αυτά δίνονται στο ακέραιο ανεξαρτήτως και από τα δύο μέρη. Αμοιβή δικαιούται ο μεσίτης, εκτός της πώλησης και της ενοικίασης, και για κάθε σύμβαση που θα καταρτιστεί ως αποτέλεσμα της δικής του υποδείξεως και αφορά την με οποιοδήποτε άλλο τρόπο απόκτηση ή παραχώρηση του δικαιώματος κυριότητας ή χρήσης ή και εκμετάλλευσης του σχετικού ακινήτου. Με την υπογραφή της εντολής υπόδειξης και της εντολής ανάθεσης αντίστοιχα, δηλώνεται, μεταξύ άλλων ότι δέχεστε τα προαναφερθέντα και δεσμεύεστε να καταβάλετε στον μεσίτη την συμφωνηθείσα μεσιτική αμοιβή, την οποία θεωρείτε εύλογη και δίκαια. Στην περίπτωση που δεν συναφθεί οριστικό συμβόλαιο, δεν φέρετε ουδεμία οικονομική ευθύνη απέναντι στον μεσίτη. Ο μεσίτης προστατεύεται από τον νόμο και εκπροσωπείται από την Ομοσπονδία Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Ελλάδας και τον Σύλλογο Μεσιτών Αθηνών Αττικής.

Στοιχεία Ακινήτου

 • Κωδικός Κ-10918
 • Περιοχή ΚΑΛΛΙΘΕΑ
 • Υπο-περιοχή ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΚΕΝΤΡΟ
 • Τύπος ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ
 • Σκοπός προς Πώληση
 • Εμβαδόν 90 τ.μ.
 • Τιμή 410.000€
 • Τιμή/τ.μ. 4556€/τ.μ.
 • Όροφος 4ος όροφος
 • Έτος κατασκ. 2022
 • %
 • %
 • μ.
 • μ.

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

                  Mεγάλες βεράντες Επενδυτικό Ρετιρέ
 • "Ενεργειακή κλάση" Α
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΒΒΑΛΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΒΒΑΛΟΣ

Μεσίτης

Τηλέφωνο: 210 8973060 Κινητό: 6943105615 Email: constantine{ta}bkavvalos{tod}gr Viber WhatsApp

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Ενεργειακή Κλάση

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) δίνει στο ακίνητο έναν τυποποιημένο βαθμό ενεργειακής αποδοτικότητας, από το 'Α+' έως το 'Η', όπου το 'Α+' είναι το πλεόν αποδοτικό και 'Η' το λιγότερο αποδοτικό.

Video ακινήτου

Χάρτης ακινήτου

Φωτογραφίες ακινήτου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΒΒΑΛΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΒΒΑΛΟΣ

Μεσίτης

Τηλέφωνο: 210 8973060 Κινητό: 6943105615 Email: constantine{ta}bkavvalos{tod}gr Viber WhatsApp

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ;

Καλέστε μας τώρα στο τηλέφωνο:

210 8973060

ή συμπληρώστε τη

Πληροφορίες Περιοχής

ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Η Καλλιθέα ανήκει στα Νότια Προάστια της Αθήνας και βρίσκεται δίπλα στην Νέα Σμύρνη, τον Ταύρο, το Μοσχάτο, τον Νέο Κόσμο. Είναι μια περιοχή με πολύ μεγάλο αριθμό μόνιμων κατοίκων, με αποτέλεσμα να λαμβάνει τον χαρακτηρισμό ως η πιο πυκνοκατοικημένη περιοχή της Χώρας. Πρόκειται για μία περιοχή στα όρια της οποίας, εκτός από πολλές μόνιμες κατοικίες, εδρεύουν και πολύ σημαντικά κτήρια της εκπαίδευσης και του πολιτισμού. Συγκεκριμένα το Πάντειο Πανεπιστήμιο Πολιτικών και Κοινωνικών Επιστημών, το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, καθώς και η ιστορική Σιβιτανίδειος Δημόσια Σχολή Τεχνών και Επαγγελμάτων. Επίσης το εμβληματικό Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος με τις μοναδικές του εγκαταστάσεις και τις εκδηλώσεις που φιλοξενεί. Η Καλλιθέα βρίσκεται σε πολύ κομβικό σημείο. Το οικιστικό της κέντρο είναι η γνωστή πλατεία Δαβάκη, η οποία απέχει μόλις 3 χλμ. από το κέντρο της Αθήνας. Εξυπηρετείται από τις κεντρικές αρτηρίες Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού, Λεωφόρος Ελ. Βενιζέλου (πρώην Θησέως) και από την παραλιακή Λεωφόρο Ποσειδώνος, αποκτώντας εύκολη πρόσβαση και στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και στον Πειραιά. Και συγκοινωνιακά συνδέεται εύκολα με το δίκτυο της Αθήνας, αφού έχει ομώνυμο σταθμό ΗΣΑΠ και γειτονικές στάσεις μετρό, ενώ πολλά είναι και τα λεωφορεία που την διασχίζουν.