3

ΚΤΙΡΙΟ, ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΛΙΜΕΝΑΣ ΚΤΙΡΙΟ προς Πώληση | ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΛΙΜΕΝΑΣ, ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ID: Κ-11025 9Επίπεδα2.804 τ.μ.Εμβαδόν4.900.000€Τιμή

Περιγραφή

ΚΤΙΡΙΟ 2.804 τ.μ. 4.900.000€ - ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΛΙΜΕΝΑΣ, ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Κτίριο γραφέιων 2.804 τ.μ 9 επιπέδων. Στο ισόγειο υπάρχει κατάστημα (206 τ.μ.) με ανεξάρτητη είσοδο.Βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία στο κεντρικό λιμάνι του Πειραιά. Βρίσκεται πολύ κοντά σε κομβικά σημεία και κεντρικές αρτηρίες (Δημ. Γούναρη & Εθν. Αντιστάσεως). Η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη και με την συγκοινωνία (300μ από τους σταθμούς ΗΣΑΠ-ΜΕΤΡΟ-ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ).
Επενδυτικό.

Σας ενημερώνουμε ότι στην υπόδειξη του ακινήτου κρίνεται απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και το ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν 4072 / 11-4-2012 ΦΕΚ 86Α. Αν αγοραστές ή πωλητές είναι περισσότερα του ενός πρόσωπα, τότε το ποσό της μεσιτικής αμοιβής επιμερίζεται στον καθένα, ανάλογα με το ποσοστό της συγκυριότητάς του στο ακίνητο.

Ειδικότερα, κάθε μεσίτης Αστικών Συμβάσεων δικαιούται αμοιβή επί της πραγματικής αγοραίας αξίας του ακινήτου για το οποίο θα γίνει οριστική σύμβαση αγοραπωλησίας-αντιπαροχής και επί του τιμήματος μίσθωσης που θα ορίζεται στο σχετικό μισθωτήριο στην περίπτωση της ενοικίασης. Η αμοιβή καταβάλλεται στην πρώτη περίπτωση και από τον αγοραστή και από τον πωλητή και στην δεύτερη περίπτωση κατά τον ίδιο τρόπο και από τον μισθωτή και από τον εκμισθωτή. Στο τελικό ποσό προστίθεται πάντα ο νόμιμος Φ.Π.Α. της τάξεως του 24%. Το ποσοστό της προμήθειας στις αγοραπωλησίες-αντιπαροχές είθισται να είναι 2% (+ Φ.Π.Α.) και στις ενοικιάσεις ποσό ίσο με ένα μηνιαίο μίσθωμα (+ Φ.Π.Α). Τα ποσά αυτά δίνονται στο ακέραιο ανεξαρτήτως και από τα δύο μέρη. Αμοιβή δικαιούται ο μεσίτης, εκτός της πώλησης και της ενοικίασης, και για κάθε σύμβαση που θα καταρτιστεί ως αποτέλεσμα της δικής του υποδείξεως και αφορά την με οποιοδήποτε άλλο τρόπο απόκτηση ή παραχώρηση του δικαιώματος κυριότητας ή χρήσης ή και εκμετάλλευσης του σχετικού ακινήτου. Με την υπογραφή της εντολής υπόδειξης και της εντολής ανάθεσης αντίστοιχα, δηλώνεται, μεταξύ άλλων ότι δέχεστε τα προαναφερθέντα και δεσμεύεστε να καταβάλετε στον μεσίτη την συμφωνηθείσα μεσιτική αμοιβή, την οποία θεωρείτε εύλογη και δίκαια. Στην περίπτωση που δεν συναφθεί οριστικό συμβόλαιο, δεν φέρετε ουδεμία οικονομική ευθύνη απέναντι στον μεσίτη. Ο μεσίτης προστατεύεται από τον νόμο και εκπροσωπείται από την Ομοσπονδία Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Ελλάδας και τον Σύλλογο Μεσιτών Αθηνών Αττικής.

Στοιχεία Ακινήτου

 • Κωδικός Κ-11025
 • Περιοχή ΠΕΙΡΑΙΑΣ
 • Υπο-περιοχή ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΛΙΜΕΝΑΣ
 • Τύπος ΚΤΙΡΙΟ
 • Σκοπός προς Πώληση
 • Εμβαδόν 2.804 τ.μ.
 • Τιμή 4.900.000€
 • Τιμή/τ.μ. 1748€/τ.μ.
 • Επίπεδα 9 επιπέδων
 • Έτος κατασκ. 1983
 • Θέρμανση αυτονομία
 • %
 • %
 • μ.
 • μ.

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

Ανελκυστήρας                  Επενδυτικό Κατάλληλο για επαγγελματική χρήση Πλησίον αγοράς Πλησίον ΗΣΑΠ Πλησίον προαστιακού Πρόσοψης
 • "Ενεργειακή κλάση" Δ
 • Επιφάνεια οικοπέδου 390 τ.μ.
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΒΒΑΛΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΒΒΑΛΟΣ

Μεσίτης / Ιδιοκτήτης

Τηλέφωνο: 210 8973060 Email: info{ta}bkavvalos{tod}gr

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Ενεργειακή Κλάση

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) δίνει στο ακίνητο έναν τυποποιημένο βαθμό ενεργειακής αποδοτικότητας, από το 'Α+' έως το 'Η', όπου το 'Α+' είναι το πλεόν αποδοτικό και 'Η' το λιγότερο αποδοτικό.

Video ακινήτου

Χάρτης ακινήτου

Φωτογραφίες ακινήτου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΒΒΑΛΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΒΒΑΛΟΣ

Μεσίτης / Ιδιοκτήτης

Τηλέφωνο: 210 8973060 Email: info{ta}bkavvalos{tod}gr

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ;

Καλέστε μας τώρα στο τηλέφωνο:

210 8973060

ή συμπληρώστε τη

Πληροφορίες Περιοχής

ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Ο Πειραιάς απέχει από την Αθήνα 10 χλμ. Είναι μία περιοχή που ανήκει στο πολεοδομικό συγκρότημα Αθηνών-Πειραιώς. Έχει μεγάλη εμπορική και βιομηχανική αξία, γιατί εκεί βρίσκεται ο κεντρικός λιμένας της Χώρας, με εξέχουσα θέση σε σχέση με τα υπόλοιπα λιμάνια της Ευρώπης, αφού σημειώνει τον μεγαλύτερο όγκο όσον αφορά την επιβατική δραστηριότητα. Παρέχει ακτοπλοϊκές συνδέσεις με όλα τα νησιά του Αιγαίου, ενώ φιλοξενεί και πολλά κρουαζιερόπλοια που ταξιδεύουν μέσα στην Μεσόγειο. Έχει πολλούς μόνιμους κατοίκους και είναι περιοχή πυκνοκατοικημένη, αποτελώντας μάλιστα τον πέμπτο μεγαλύτερο Δήμο της Ελλάδας. Στον Πειραιά εδράζει και το ομώνυμο Πανεπιστήμιο, με κατεύθυνση τεχνολογική, οικονομική και διοίκησης επιχειρήσεων. Είναι ένα ίδρυμα διεθνούς φήμης, όσον αφορά τους κλάδους αυτούς, που παρέχει προγράμματα προπτυχιακού και μεταπτυχιακού επιπέδου. Ο Πειραιάς αποτελεί ένα κέντρο με μεγάλη αγορά, θέατρα, σχολεία με εύκολη πρόσβαση αφού τον εξυπηρετούν συγκοινωνιακά λεωφορειακές γραμμές, το τραμ και το τρένο (ΗΣΑΠ).