3

ΟΙΚΟΠΕΔΟ, ΛΙΜΑΝΙ ΟΙΚΟΠΕΔΟ προς Πώληση | ΛΙΜΑΝΙ, ΣΥΜΗ

ID: Κ-10562 0,5Σ. Δόμησης50%Σ. Κάλυψης1.014 τ.μ.Εμβαδόν360.000€Τιμή

Περιγραφή

ΟΙΚΟΠΕΔΟ 1.014 τ.μ. 360.000€ - ΛΙΜΑΝΙ, ΣΥΜΗ

Εντός σχεδίου, χτίζει 400 τ.μ., με απεριόριστη θέα θάλασσα-βουνό, με πρόσοψη σε τσιμεντοστρωμένο δημόσιο δρόμο, με παρόχη νερού και ρεύματος ακριβώς μπροστά, θέα στο λιμάνι της Σύμης, στον οικισμό και τον λιμένα Πέδι. Επενδυτικό

Σας ενημερώνουμε ότι στην υπόδειξη του ακινήτου κρίνεται απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και το ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν 4072 / 11-4-2012 ΦΕΚ 86Α. Αν αγοραστές ή πωλητές είναι περισσότερα του ενός πρόσωπα, τότε το ποσό της μεσιτικής αμοιβής επιμερίζεται στον καθένα, ανάλογα με το ποσοστό της συγκυριότητάς του στο ακίνητο.

Ειδικότερα, κάθε μεσίτης Αστικών Συμβάσεων δικαιούται αμοιβή επί της πραγματικής αγοραίας αξίας του ακινήτου για το οποίο θα γίνει οριστική σύμβαση αγοραπωλησίας-αντιπαροχής και επί του τιμήματος μίσθωσης που θα ορίζεται στο σχετικό μισθωτήριο στην περίπτωση της ενοικίασης. Η αμοιβή καταβάλλεται στην πρώτη περίπτωση και από τον αγοραστή και από τον πωλητή και στην δεύτερη περίπτωση κατά τον ίδιο τρόπο και από τον μισθωτή και από τον εκμισθωτή. Στο τελικό ποσό προστίθεται πάντα ο νόμιμος Φ.Π.Α. της τάξεως του 24%. Το ποσοστό της προμήθειας στις αγοραπωλησίες-αντιπαροχές είθισται να είναι 2% (+ Φ.Π.Α.) και στις ενοικιάσεις ποσό ίσο με ένα μηνιαίο μίσθωμα (+ Φ.Π.Α). Τα ποσά αυτά δίνονται στο ακέραιο ανεξαρτήτως και από τα δύο μέρη. Αμοιβή δικαιούται ο μεσίτης, εκτός της πώλησης και της ενοικίασης, και για κάθε σύμβαση που θα καταρτιστεί ως αποτέλεσμα της δικής του υποδείξεως και αφορά την με οποιοδήποτε άλλο τρόπο απόκτηση ή παραχώρηση του δικαιώματος κυριότητας ή χρήσης ή και εκμετάλλευσης του σχετικού ακινήτου. Με την υπογραφή της εντολής υπόδειξης και της εντολής ανάθεσης αντίστοιχα, δηλώνεται, μεταξύ άλλων ότι δέχεστε τα προαναφερθέντα και δεσμεύεστε να καταβάλετε στον μεσίτη την συμφωνηθείσα μεσιτική αμοιβή, την οποία θεωρείτε εύλογη και δίκαια. Στην περίπτωση που δεν συναφθεί οριστικό συμβόλαιο, δεν φέρετε ουδεμία οικονομική ευθύνη απέναντι στον μεσίτη. Ο μεσίτης προστατεύεται από τον νόμο και εκπροσωπείται από την Ομοσπονδία Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Ελλάδας και τον Σύλλογο Μεσιτών Αθηνών Αττικής.

Στοιχεία Ακινήτου

 • Κωδικός Κ-10562
 • Περιοχή ΣΥΜΗ
 • Υπο-περιοχή ΛΙΜΑΝΙ
 • Τύπος ΟΙΚΟΠΕΔΟ
 • Σκοπός προς Πώληση
 • Εμβαδόν 1.014 τ.μ.
 • Τιμή 360.000€
 • Τιμή/τ.μ. 355€/τ.μ.
 • Συντ. δόμησης 0,5%
 • Συντ. κάλυψης 50%
 • μ.
 • Πρόσοψη 22 μ.

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

              Άρτιο  Οικοδομήσιμο  Εντός σχεδίου πόλεως Επενδυτικό
 • Απόσταστη από την θάλασσα 250 (m)
 • Θέα βουνό-θάλασσα
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΒΒΑΛΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΒΒΑΛΟΣ

Μεσίτης / Ιδιοκτήτης

Τηλέφωνο: 210 8973060 Email: info{ta}bkavvalos{tod}gr

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Ενεργειακή Κλάση

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) δίνει στο ακίνητο έναν τυποποιημένο βαθμό ενεργειακής αποδοτικότητας, από το 'Α+' έως το 'Η', όπου το 'Α+' είναι το πλεόν αποδοτικό και 'Η' το λιγότερο αποδοτικό.

Video ακινήτου

Χάρτης ακινήτου

Φωτογραφίες ακινήτου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΒΒΑΛΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΒΒΑΛΟΣ

Μεσίτης / Ιδιοκτήτης

Τηλέφωνο: 210 8973060 Email: info{ta}bkavvalos{tod}gr

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ;

Καλέστε μας τώρα στο τηλέφωνο:

210 8973060

ή συμπληρώστε τη

Πληροφορίες Περιοχής

ΣΥΜΗ

Η Σύμη ανήκει στο νησιωτικό σύμπλεγμα των Δωδεκανήσων. Πρόκειται για ένα μεγάλο νησί με αρκετούς μόνιμους κατοίκους, ένα ποσοστό εκ των οποίων είναι Άγγλοι και άλλοι Ευρωπαίοι. Γενικά το νησί έχει φήμη σε παγκόσμια κλίμακα και προσελκύει μεγάλο αριθμό ξένων επισκεπτών. Κατά κύριο λόγο στηρίζει την οικονομία του στον τουρισμό. Είναι ένα νησί με ιδιαίτερη ομορφιά. Το έδαφός του είναι κατά κύριο λόγο πετρώδες και ορεινό και υπάρχουν πολύ λίγες πεδιάδες. Αναπόφευκτα λοιπόν η βλάστηση στα περισσότερα σημεία δεν είναι έντονη. Στα σημεία όμως που υπάρχει, έχει υπέροχο φυσικό κάλλος. Οι ακτές της δημιουργούν πολλά φυσικά λιμανάκια, όρμους και ακρωτήρια. Είναι ένα νησί με πολιτιστικό και αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον. Έχει αναγνωριστεί σαν σύνολο με τα γύρω μικρά νησάκια ως αρχαιολογικός χώρος. Είναι χτισμένη αμφιθεατρικά, από το κάστρο στο ψηλότερο λόφο μέχρι το λιμάνι. Τα σπίτια παρουσιάζουν ποικιλία στην μορφή και το χρώμα δημιουργώντας αντίθεση με το «αυστηρό»  άγονο έδαφος. Από το 2009 υπάρχει στο νησί εργοστάσιο αφαλάτωσης. Δεν υπάρχει αεροδρόμιο αλλά υπάρχουν τακτικά ακτοπλοϊκά δρομολόγια και ανταποκρίσεις με γειτονικά νησιά που επιτρέπουν την πρόσβαση αεροπορικώς.