ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΜΑΡΜΑΡΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ προς Πώληση | ΜΑΡΜΑΡΙ, Ν.ΕΥΒΟΙΑΣ

ID: Κ-10142 ΙσογειοΌροφος80 τ.μ.Εμβαδόν60.000€Τιμή

Περιγραφή

ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ 80 τ.μ. 60.000€ - ΜΑΡΜΑΡΙ, Ν.ΕΥΒΟΙΑΣ

Πωλείται λειτουργούσα επιχείρηση (εστιατόριο) πάνω στην θάλασσα, 40 χρόνια λειτουργίας, πλήρως εξοπλισμένη, (80τ.μ. + αυλή)

Σας ενημερώνουμε ότι στην υπόδειξη του ακινήτου κρίνεται απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και το ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν 4072 / 11-4-2012 ΦΕΚ 86Α. Αν αγοραστές ή πωλητές είναι περισσότερα του ενός πρόσωπα, τότε το ποσό της μεσιτικής αμοιβής επιμερίζεται στον καθένα, ανάλογα με το ποσοστό της συγκυριότητάς του στο ακίνητο.

Ειδικότερα, κάθε μεσίτης Αστικών Συμβάσεων δικαιούται αμοιβή επί της πραγματικής αγοραίας αξίας του ακινήτου για το οποίο θα γίνει οριστική σύμβαση αγοραπωλησίας-αντιπαροχής και επί του τιμήματος μίσθωσης που θα ορίζεται στο σχετικό μισθωτήριο στην περίπτωση της ενοικίασης. Η αμοιβή καταβάλλεται στην πρώτη περίπτωση και από τον αγοραστή και από τον πωλητή και στην δεύτερη περίπτωση κατά τον ίδιο τρόπο και από τον μισθωτή και από τον εκμισθωτή. Στο τελικό ποσό προστίθεται πάντα ο νόμιμος Φ.Π.Α. της τάξεως του 24%. Το ποσοστό της προμήθειας στις αγοραπωλησίες-αντιπαροχές είθισται να είναι 2% (+ Φ.Π.Α.) και στις ενοικιάσεις ποσό ίσο με ένα μηνιαίο μίσθωμα (+ Φ.Π.Α). Τα ποσά αυτά δίνονται στο ακέραιο ανεξαρτήτως και από τα δύο μέρη. Αμοιβή δικαιούται ο μεσίτης, εκτός της πώλησης και της ενοικίασης, και για κάθε σύμβαση που θα καταρτιστεί ως αποτέλεσμα της δικής του υποδείξεως και αφορά την με οποιοδήποτε άλλο τρόπο απόκτηση ή παραχώρηση του δικαιώματος κυριότητας ή χρήσης ή και εκμετάλλευσης του σχετικού ακινήτου. Με την υπογραφή της εντολής υπόδειξης και της εντολής ανάθεσης αντίστοιχα, δηλώνεται, μεταξύ άλλων ότι δέχεστε τα προαναφερθέντα και δεσμεύεστε να καταβάλετε στον μεσίτη την συμφωνηθείσα μεσιτική αμοιβή, την οποία θεωρείτε εύλογη και δίκαια. Στην περίπτωση που δεν συναφθεί οριστικό συμβόλαιο, δεν φέρετε ουδεμία οικονομική ευθύνη απέναντι στον μεσίτη. Ο μεσίτης προστατεύεται από τον νόμο και εκπροσωπείται από την Ομοσπονδία Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Ελλάδας και τον Σύλλογο Μεσιτών Αθηνών Αττικής.

Στοιχεία Ακινήτου

 • Κωδικός Κ-10142
 • Περιοχή Ν.ΕΥΒΟΙΑΣ
 • Υπο-περιοχή ΜΑΡΜΑΡΙ
 • Τύπος ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
 • Σκοπός προς Πώληση
 • Εμβαδόν 80 τ.μ.
 • Τιμή 60.000€
 • Τιμή/τ.μ. 750€/τ.μ.
 • Όροφος Ισογειο
 • Έτος κατασκ. 1981
 • %
 • %
 • μ.
 • μ.

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

                  Επενδυτικό Με εξοπλισμό Πλησίον παραλίας
 • "Ενεργειακή κλάση" "Δεν απαιτείται"
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΒΒΑΛΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΒΒΑΛΟΣ

Μεσίτης / Ιδιοκτήτης

Τηλέφωνο: 210 8973060 Email: info{ta}bkavvalos{tod}gr

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Ενεργειακή Κλάση

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) δίνει στο ακίνητο έναν τυποποιημένο βαθμό ενεργειακής αποδοτικότητας, από το 'Α+' έως το 'Η', όπου το 'Α+' είναι το πλεόν αποδοτικό και 'Η' το λιγότερο αποδοτικό.

Video ακινήτου

Χάρτης ακινήτου

Φωτογραφίες ακινήτου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΒΒΑΛΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΒΒΑΛΟΣ

Μεσίτης / Ιδιοκτήτης

Τηλέφωνο: 210 8973060 Email: info{ta}bkavvalos{tod}gr

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ;

Καλέστε μας τώρα στο τηλέφωνο:

210 8973060

ή συμπληρώστε τη

Πληροφορίες Περιοχής

Ν.ΕΥΒΟΙΑΣ

Ο Νομός Ευβοίας καταλαμβάνει ένα κομμάτι της Στερεάς Ελλάδας και τα δύο νησιά, Εύβοια και Σκύρο. Μετά την Κρήτη, το μακρόστενο νησί της Εύβοιας είναι το δεύτερο σε έκταση νησί του Αιγαίου, ενώ η Σκύρος ανήκει στις Σποράδες. Πρωτεύουσα του νομού είναι η Χαλκίδα. Την βοιωτική και την ευβοϊκή ακτή ενώνει η καλωδιωτή γέφυρα της Χαλκίδας, που ονομάζεται Υψηλή Γέφυρα Ευρίπου. Άλλες σημαντικές περιοχές του νομού είναι τα Ψαχνά, η Ερέτρια, η Ιστιαία, η Κάρυστος, το Αλιβέρι και η Λίμνη Ευβοίας. Η οικονομία στηρίζεται στις ιχθυοκαλλιέργειες και κατά μεγάλο ποσοστό στον τουρισμό. Η τοποθεσία συνδυάζει το βουνό και την θάλασσα, δημιουργώντας πανέμορφα τοπία και εικόνες. Γνωστές είναι επίσης και οι παραλίες, καθώς και τα μονοπάτια πεζοπορίας. Στην Χαλκίδα εδράζει και το ομώνυμο ΤΕΙ όπου λειτουργούν και τα τμήματα Διοίκησης & Οικονομίας και Τεχνολογικών Εφαρμογών.