Υπηρεσίες

Αγοραπωλησίες και Ενοικιάσεις

Αναλαμβάνουμε την προώθηση ακινήτων με σκοπό την πώληση ή την ενοικίασή τους μέσω της έντονης παρουσίας μας στο διαδίκτυο αλλά και του μεγάλης βαρύτητας πελατολογίου που έχουμε δημιουργήσει χάρη στην σταθερή ποιότητα της δουλειάς μας μέσα στον χρόνο. Δεσμευόμαστε να βρούμε το ιδανικό για τις απαιτήσεις σας ακίνητο και τον κατάλληλο πιθανό αγοραστή / ενοικιαστή για την περιουσία σας.

Αντιπαροχές

Εκτός από την προώθηση ακινήτων προς πώληση και ενοικίαση, ασχολούμαστε και με ακίνητα που διατίθενται προς αντιπαροχή. Χάρη στο μεγάλο δίκτυο πελατών και τις σχέσεις εμπιστοσύνης που έχουμε δημιουργήσει, συνεργαζόμαστε με πολλούς κατασκευαστές που αναλαμβάνουν ανεγέρσεις πολυτελών κατασκευών.

Άμεση Εξυπηρέτηση

Στην εποχή της ταχύτητας, οι συνεχείς μεταβολές των δεδομένων απαιτούν γρήγορη δράση, αποφασιστικότητα και προσαρμοστικότητα. Έχοντας ως γνώμονα το βασικό αυτό χαρακτηριστικό της πραγματικότητας, αναγνωρίζουμε την σημασία της άμεσης εξυπηρέτησης των αναγκών σας και στοχεύουμε στην ταχύτερη δυνατή ανταπόκριση στα αιτήματά σας.

Εξατομικευμένη Συμβουλευτική και Σχεδίαση Στρατηγικής

Η εμπειρία μας στον χώρο της αγοράς μας εξοπλίζει με την ικανότητα αντίληψης των εκάστοτε δεδομένων της πραγματικότητας, χαρίζοντάς μας μια βαθύτερη οπτική. Λόγω αυτού είμαστε σε θέση να ζυγίσουμε τις επιλογές σας και να σταθούμε δίπλα σας ως σύμβουλοι στην σχεδίαση μιας εξατομικευμένης  στρατηγικής. Σκοπός μας δεν είναι μόνο η υπόδειξη ακινήτων αλλά η κατανόηση των αναγκών των πελατών μας και η χάραξη βημάτων που θα αποβούν πρόσφορα στην επενδυτική τους πορεία. Σε μία ρευστή πραγματικότητα οφείλουμε να συνειδητοποιούμε ότι οι επενδύσεις δεν κρίνονται ως a priori «καλές» ή «κακές». Αυτό που πρέπει να ορίζει την σημασία μίας επένδυσης είναι η συγκεκριμένη χρονική στιγμή!

Βήματα από κοινού

Το γραφείο μας επιλέγει να συν-οδεύει τους πελάτες του από το πρώτο έως το τελευταίο βήμα της απόκτησης του επιθυμητού ακινήτου. Οι προτάσεις και οι συμβουλές  στο πρώτο στάδιο της αναζήτησης αντικαθίστανται διαδοχικά στο δεύτερο στάδιο από την υπόδειξη και επεξήγηση των νομικών πλέον υποχρεώσεων και διαδικασιών με σκοπό την σύναψη του οριστικού συμβολαίου.

Ψηφιακό Ραντεβού

Οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας και τα νέα δεδομένα καθιστούν επιτακτική την εύρεση λύσεων ελαχιστοποίησης του χρόνου και της απόστασης. Το γραφείο μας επιλέγει συνεργάτες με γνώσεις των νέων τεχνολογιών ώστε να μπορούμε να σας δίνουμε την δυνατότητα να επιλέξετε την πραγματοποίηση ψηφιακών ραντεβού και ψηφιακών υποδείξεων.

Στρατηγικές Προώθησης – Φωτογράφιση & Βιντεοσκόπηση Ακινήτων

Με στόχο την καλύτερη δυνατή προώθηση των ακινήτων αλλά και την άριστη εξυπηρέτηση των ενδιαφερόμενων πελατών προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μια όσο το δυνατόν πιο πλήρη «εικόνα» των προσφερόμενων ακινήτων. Στην προσπάθεια αυτή αναζητούμε ολοένα και περισσότερες  στρατηγικές προώθησης, μια εκ των οποίων είναι η επαγγελματική φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση των χώρων των ακινήτων δίνοντας την δυνατότητα της ψηφιακής περιδιάβασής τους.