Το μεσιτικό γραφείο “ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΒΒΑΛΟΣ”

Το μεσιτικό γραφείο ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΒΒΑΛΟΣ ιδρύθηκε το 2008 από τον Κάββαλο Βασίλειο, μεσίτη με πολυετή εμπειρία στην αγορά ακινήτων. Εδρεύει στην Βάρη Αττικής, όπου μάλιστα σημειώνει επιβλητική παρουσία και δράση, χάρη στην οποία έχει κατακτήσει τοπική διάκριση πρώτης θέσης στον κλάδο της μεσιτείας. Δραστηριοποιείται έντονα στα Νότια Προάστια, το κέντρο της Αθήνας και τα Ελληνικά Νησιά αλλά και σε επιλεγμένα ακίνητα στην Αττική και όλη την Ελλάδα.

Η εταιρεία μας, αναγνωρίζοντας ότι τα δεδομένα της πραγματικότητας αλλάζουν συνεχώς, επηρεάζοντας τόσο την αγορά όσο και τις προτεραιότητες και τις απαιτήσεις των ανθρώπων, δίνει μεγάλη βάση στην ανάλυση των δεδομένων της εκάστοτε χρονικής στιγμής. Σκοπός αυτού είναι η διαμόρφωση σφαιρικής άποψης πάνω στις συνθήκες του «παρόντος», κάτι που κρίνεται απαραίτητο για να είναι εφικτή η σχεδίαση σωστής στρατηγικής όσον αφορά τις επενδύσεις. Η διαδικασία αυτή γίνεται με στόχο να στεκόμαστε επαρκείς δίπλα σας στο κομμάτι της συμβουλευτικής. Αυτή η τακτική απαιτεί την συνεχή ενημέρωση και την διαρκή τριβή τόσο με θέματα που αφορούν τον κλάδο της μεσιτείας όσο και με άλλα που σχετίζονται με την γενικότερη επικαιρότητα.

Το γραφείο μας, λειτουργώντας με βάση τις ιδέες της οικογενειακής επιχείρησης, αποφεύγει τις απρόσωπες συναλλαγές και στοχεύει στην δημιουργία κλίματος εμπιστοσύνης και στενής συνεργασίας με τους πελάτες του. Κάθε συνεργάτης είναι υπεύθυνος για καθορισμένες περιοχές δράσης, γεγονός που του επιτρέπει αφενός να τις γνωρίζει σε βάθος και αφετέρου να εξυπηρετεί τους πελάτες ως αποκλειστικός σύμβουλος. Στόχος μας είναι να αντιληφθούμε τις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας και να λειτουργήσουμε  ως αρωγοί στην πορεία αναζήτησης και σύγκρισης ή διάθεσης ακινήτων.  

Με εντιμότητα και ειλικρίνεια, τηρούμε πάντοτε τον κώδικα δεοντολογίας, σεβόμαστε τους συνεργάτες και τους πελάτες μας, στοχεύοντας στο καλύτερο για όλους αποτέλεσμα.

Επισκεφτείτε μας στα social media