ΟΙΚΟΠΕΔΟ, ΜΗΛΟΣ ΟΙΚΟΠΕΔΟ προς Πώληση | ΜΗΛΟΣ

ID: Κ-11011 4.060 τ.μ.Εμβαδόν320.000€Τιμή

Περιγραφή

ΟΙΚΟΠΕΔΟ 4.060 τ.μ. 320.000€ - ΜΗΛΟΣ

άρτιο και οικοδομήσιμο, με θέα στην θάλασσα (προς Αδάμαντα), 1 χλμ από την θάλασσα, ανάμεσα στην παραλία Σαρακίνικου και Αδάμαντα, απέχει λίγα μέτρα από την Επαρχιακή Οδό Τριοβασάλου - Απολλωνίων

Σας ενημερώνουμε ότι στην υπόδειξη του ακινήτου κρίνεται απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και το ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν 4072 / 11-4-2012 ΦΕΚ 86Α. Αν αγοραστές ή πωλητές είναι περισσότερα του ενός πρόσωπα, τότε το ποσό της μεσιτικής αμοιβής επιμερίζεται στον καθένα, ανάλογα με το ποσοστό της συγκυριότητάς του στο ακίνητο.

Ειδικότερα, κάθε μεσίτης Αστικών Συμβάσεων δικαιούται αμοιβή επί της πραγματικής αγοραίας αξίας του ακινήτου για το οποίο θα γίνει οριστική σύμβαση αγοραπωλησίας-αντιπαροχής και επί του τιμήματος μίσθωσης που θα ορίζεται στο σχετικό μισθωτήριο στην περίπτωση της ενοικίασης. Η αμοιβή καταβάλλεται στην πρώτη περίπτωση και από τον αγοραστή και από τον πωλητή και στην δεύτερη περίπτωση κατά τον ίδιο τρόπο και από τον μισθωτή και από τον εκμισθωτή. Στο τελικό ποσό προστίθεται πάντα ο νόμιμος Φ.Π.Α. της τάξεως του 24%. Το ποσοστό της προμήθειας στις αγοραπωλησίες-αντιπαροχές είθισται να είναι 2% (+ Φ.Π.Α.) και στις ενοικιάσεις ποσό ίσο με ένα μηνιαίο μίσθωμα (+ Φ.Π.Α). Τα ποσά αυτά δίνονται στο ακέραιο ανεξαρτήτως και από τα δύο μέρη. Αμοιβή δικαιούται ο μεσίτης, εκτός της πώλησης και της ενοικίασης, και για κάθε σύμβαση που θα καταρτιστεί ως αποτέλεσμα της δικής του υποδείξεως και αφορά την με οποιοδήποτε άλλο τρόπο απόκτηση ή παραχώρηση του δικαιώματος κυριότητας ή χρήσης ή και εκμετάλλευσης του σχετικού ακινήτου. Με την υπογραφή της εντολής υπόδειξης και της εντολής ανάθεσης αντίστοιχα, δηλώνεται, μεταξύ άλλων ότι δέχεστε τα προαναφερθέντα και δεσμεύεστε να καταβάλετε στον μεσίτη την συμφωνηθείσα μεσιτική αμοιβή, την οποία θεωρείτε εύλογη και δίκαια. Στην περίπτωση που δεν συναφθεί οριστικό συμβόλαιο, δεν φέρετε ουδεμία οικονομική ευθύνη απέναντι στον μεσίτη. Ο μεσίτης προστατεύεται από τον νόμο και εκπροσωπείται από την Ομοσπονδία Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Ελλάδας και τον Σύλλογο Μεσιτών Αθηνών Αττικής.

Στοιχεία Ακινήτου

 • Κωδικός Κ-11011
 • Περιοχή ΜΗΛΟΣ
 • Υπο-περιοχή ΜΗΛΟΣ
 • Τύπος ΟΙΚΟΠΕΔΟ
 • Σκοπός προς Πώληση
 • Εμβαδόν 4.060 τ.μ.
 • Τιμή 320.000€
 • Τιμή/τ.μ. 79€/τ.μ.
 • %
 • %
 • μ.
 • Πρόσοψη 29 μ.

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

              Άρτιο  Οικοδομήσιμο  Εκτός σχεδίου Επενδυτικό Κατάλληλο για επαγγελματική χρήση Προσανατολισμός
 • Απόσταση από την θάλασσα 1000 (m)
 • Θέα θάλασσα
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΒΒΑΛΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΒΒΑΛΟΣ

Μεσίτης / Ιδιοκτήτης

Τηλέφωνο: 210 8973060 Email: info{ta}bkavvalos{tod}gr

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Ενεργειακή Κλάση

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) δίνει στο ακίνητο έναν τυποποιημένο βαθμό ενεργειακής αποδοτικότητας, από το 'Α+' έως το 'Η', όπου το 'Α+' είναι το πλεόν αποδοτικό και 'Η' το λιγότερο αποδοτικό.

Video ακινήτου

Χάρτης ακινήτου

Φωτογραφίες ακινήτου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΒΒΑΛΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΒΒΑΛΟΣ

Μεσίτης / Ιδιοκτήτης

Τηλέφωνο: 210 8973060 Email: info{ta}bkavvalos{tod}gr

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ;

Καλέστε μας τώρα στο τηλέφωνο:

210 8973060

ή συμπληρώστε τη

Πληροφορίες Περιοχής

ΜΗΛΟΣ

Η Μήλος ανήκει στις Κυκλάδες και έχει πρωτεύουσα την Πλάκα. Είναι νησί που έχει προκύψει λόγω ηφαιστειακής δραστηριότητας, κάτι που δικαιολογεί τα ιδιαίτερα τοπία και τα πετρώματα που συναντά κανείς εκεί. Πρόκειται για ένα πανέμορφο νησί που μάλιστα το 2021 διακρίθηκε ως το καλύτερο παγκοσμίως. Είναι ιδανικό για διακοπές χαλάρωσης και την διαλέγουν πολύ τα ζευγάρια και όχι μόνο, για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Ως εκ τούτου έχουν αναπτυχθεί αρκετά οι τουριστικές παροχές του νησιού. Διαθέτει μοναδικές παραλίες, χωριά με αξιοσημείωτη γραφικότητα, καθώς και ιστορική – πολιτιστική σημασία. Η γνωστή «Αφροδίτη της Μήλου», που φιλοξενείται στο Μουσείο του Λούβρου, όπως μαρτυρά και το όνομά της, βρέθηκε στο νησί. Στο Αρχαιολογικό όμως Μουσείο του νησιού υπάρχει πιστό της αντίγραφο. Κάποια σημεία της είναι άγρια, κυρίως στο δυτικό σημείο του νησιού, όπου φιλοξενούνται πολλά φυτά, βότανα και πουλιά. Η αρχιτεκτονική διατηρεί το κυκλαδίτικο στιλ, η κουζίνα είναι παραδοσιακή και πολύ νόστιμη και η ατμόσφαιρα του νησιού είναι μοναδική.