ΚΤΙΡΙΟ, ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΤΙΡΙΟ προς Πώληση | ΜΟΥΣΕΙΟ, ΜΟΥΣΕΙΟ-ΕΞΑΡΧΕΙΑ-ΝΕΑΠΟΛΗ

ID: Κ-8166 4Επίπεδα960 τ.μ.Εμβαδόν1.550.000€Τιμή

Περιγραφή

ΚΤΙΡΙΟ 960 τ.μ. 1.550.000€ - ΜΟΥΣΕΙΟ, ΜΟΥΣΕΙΟ-ΕΞΑΡΧΕΙΑ-ΝΕΑΠΟΛΗ

Αθήνα κέντρο αυτόνομο διατηρητέο κτίριο χρήζει ανακαίνισης και με υπόλοιπο συντελεστή δόμησης με ειδική ρύθμιση, κατάλληλο για ξενοδοχείο

Σας ενημερώνουμε ότι στην υπόδειξη του ακινήτου κρίνεται απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και το ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν 4072 / 11-4-2012 ΦΕΚ 86Α. Αν αγοραστές ή πωλητές είναι περισσότερα του ενός πρόσωπα, τότε το ποσό της μεσιτικής αμοιβής επιμερίζεται στον καθένα, ανάλογα με το ποσοστό της συγκυριότητάς του στο ακίνητο.

Ειδικότερα, κάθε μεσίτης Αστικών Συμβάσεων δικαιούται αμοιβή επί της πραγματικής αγοραίας αξίας του ακινήτου για το οποίο θα γίνει οριστική σύμβαση αγοραπωλησίας-αντιπαροχής και επί του τιμήματος μίσθωσης που θα ορίζεται στο σχετικό μισθωτήριο στην περίπτωση της ενοικίασης. Η αμοιβή καταβάλλεται στην πρώτη περίπτωση και από τον αγοραστή και από τον πωλητή και στην δεύτερη περίπτωση κατά τον ίδιο τρόπο και από τον μισθωτή και από τον εκμισθωτή. Στο τελικό ποσό προστίθεται πάντα ο νόμιμος Φ.Π.Α. της τάξεως του 24%. Το ποσοστό της προμήθειας στις αγοραπωλησίες-αντιπαροχές είθισται να είναι 2% (+ Φ.Π.Α.) και στις ενοικιάσεις ποσό ίσο με ένα μηνιαίο μίσθωμα (+ Φ.Π.Α). Τα ποσά αυτά δίνονται στο ακέραιο ανεξαρτήτως και από τα δύο μέρη. Αμοιβή δικαιούται ο μεσίτης, εκτός της πώλησης και της ενοικίασης, και για κάθε σύμβαση που θα καταρτιστεί ως αποτέλεσμα της δικής του υποδείξεως και αφορά την με οποιοδήποτε άλλο τρόπο απόκτηση ή παραχώρηση του δικαιώματος κυριότητας ή χρήσης ή και εκμετάλλευσης του σχετικού ακινήτου. Με την υπογραφή της εντολής υπόδειξης και της εντολής ανάθεσης αντίστοιχα, δηλώνεται, μεταξύ άλλων ότι δέχεστε τα προαναφερθέντα και δεσμεύεστε να καταβάλετε στον μεσίτη την συμφωνηθείσα μεσιτική αμοιβή, την οποία θεωρείτε εύλογη και δίκαια. Στην περίπτωση που δεν συναφθεί οριστικό συμβόλαιο, δεν φέρετε ουδεμία οικονομική ευθύνη απέναντι στον μεσίτη. Ο μεσίτης προστατεύεται από τον νόμο και εκπροσωπείται από την Ομοσπονδία Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Ελλάδας και τον Σύλλογο Μεσιτών Αθηνών Αττικής.

Στοιχεία Ακινήτου

 • Κωδικός Κ-8166
 • Περιοχή ΜΟΥΣΕΙΟ-ΕΞΑΡΧΕΙΑ-ΝΕΑΠΟΛΗ
 • Υπο-περιοχή ΜΟΥΣΕΙΟ
 • Τύπος ΚΤΙΡΙΟ
 • Σκοπός προς Πώληση
 • Εμβαδόν 960 τ.μ.
 • Τιμή 1.800.000€ 1.550.000€
 • Τιμή/τ.μ. 1615€/τ.μ.
 • Επίπεδα 4 επιπέδων
 • Έτος κατασκ. 1923
 • %
 • %
 • μ.
 • μ.

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

                 
 • "Ενεργειακή κλάση" "Δεν απαιτείται"

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Ενεργειακή Κλάση

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) δίνει στο ακίνητο έναν τυποποιημένο βαθμό ενεργειακής αποδοτικότητας, από το 'Α+' έως το 'Η', όπου το 'Α+' είναι το πλεόν αποδοτικό και 'Η' το λιγότερο αποδοτικό.

Video ακινήτου

Χάρτης ακινήτου

Φωτογραφίες ακινήτου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ;

Καλέστε μας τώρα στο τηλέφωνο:

210 8973060

ή συμπληρώστε τη

Πληροφορίες Περιοχής

ΜΟΥΣΕΙΟ-ΕΞΑΡΧΕΙΑ-ΝΕΑΠΟΛΗ

Μια πυκνοκατοικημένη συνοικία του κέντρου της Αθήνας, που φιλοξενεί όμως και μεγάλα ιστορικά κτήρια, όπως είναι το Πολυτεχνείο και το Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Αρχαιολογικό Μουσείο, πολυσύχναστες πλατείες και σημεία αναφοράς, όπως είναι ο Λυκαβηττός. Στην πορεία της ιστορίας η μεγάλη αυτή γειτονιά προσέλκυε διανοούμενους και φοιτητές, κάτι που οφείλεται στα εμβληματικά κτήρια που προαναφέρθηκαν αλλά και στη λειτουργία συγκεκριμένων τμημάτων του Πανεπιστημίου, όπως -τώρα-  της Νομικής Σχολής και του Παιδαγωγικού Τμήματος. Πρόκειται για μια περιοχή με ένα ιδιαίτερο στιλ που συνδυάζει την διανόηση, την τέχνη, τον αυθορμητισμό. Αποτελεί ένα σημείο δράσης των φοιτητών, κάτι που αναπόφευκτα επηρεάζει τους ρυθμούς, την ατμόσφαιρα και τη αισθητική του. Υπάρχουν πολλές βιβλιοθήκες, βιβλιοπωλεία, τυπογραφεία, καφετέριες με χώρους ειδικά διαμορφωμένους για μελέτη και μαγαζιά «στέκια» για τους μόνιμους κατοίκους ή τους επισκέπτες. Πολλά από τα διαμερίσματα, σε πολυκατοικίες κατά κύριο λόγo παλαιάς κατασκευής, διατίθενται προς ενοικίαση στους φοιτητές. Η περιοχή είναι συνδεδεμένη και με την έντονη πολιτικοποίηση.