ΟΙΚΟΠΕΔΟ, ΜΥΚΟΝΟΣ ΟΙΚΟΠΕΔΟ προς Πώληση | ΜΥΚΟΝΟΣ

ID: Κ-11007 6.642 τ.μ.Εμβαδόν500.000€Τιμή

Περιγραφή

ΟΙΚΟΠΕΔΟ 6.642 τ.μ. 500.000€ - ΜΥΚΟΝΟΣ

άρτιο και οικοδομήσιμο, επενδυτικό, υπό ένταξη, εκτός σχεδίου, εντός ΖΟΕ, επίπεδο, θέα θάλασσα, πρόσβαση από άσφαλτο, με χαρτί αρχαιολογίας και δασαρχείου

Σας ενημερώνουμε ότι στην υπόδειξη του ακινήτου κρίνεται απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και το ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν 4072 / 11-4-2012 ΦΕΚ 86Α. Αν αγοραστές ή πωλητές είναι περισσότερα του ενός πρόσωπα, τότε το ποσό της μεσιτικής αμοιβής επιμερίζεται στον καθένα, ανάλογα με το ποσοστό της συγκυριότητάς του στο ακίνητο.

Ειδικότερα, κάθε μεσίτης Αστικών Συμβάσεων δικαιούται αμοιβή επί της πραγματικής αγοραίας αξίας του ακινήτου για το οποίο θα γίνει οριστική σύμβαση αγοραπωλησίας-αντιπαροχής και επί του τιμήματος μίσθωσης που θα ορίζεται στο σχετικό μισθωτήριο στην περίπτωση της ενοικίασης. Η αμοιβή καταβάλλεται στην πρώτη περίπτωση και από τον αγοραστή και από τον πωλητή και στην δεύτερη περίπτωση κατά τον ίδιο τρόπο και από τον μισθωτή και από τον εκμισθωτή. Στο τελικό ποσό προστίθεται πάντα ο νόμιμος Φ.Π.Α. της τάξεως του 24%. Το ποσοστό της προμήθειας στις αγοραπωλησίες-αντιπαροχές είθισται να είναι 2% (+ Φ.Π.Α.) και στις ενοικιάσεις ποσό ίσο με ένα μηνιαίο μίσθωμα (+ Φ.Π.Α). Τα ποσά αυτά δίνονται στο ακέραιο ανεξαρτήτως και από τα δύο μέρη. Αμοιβή δικαιούται ο μεσίτης, εκτός της πώλησης και της ενοικίασης, και για κάθε σύμβαση που θα καταρτιστεί ως αποτέλεσμα της δικής του υποδείξεως και αφορά την με οποιοδήποτε άλλο τρόπο απόκτηση ή παραχώρηση του δικαιώματος κυριότητας ή χρήσης ή και εκμετάλλευσης του σχετικού ακινήτου. Με την υπογραφή της εντολής υπόδειξης και της εντολής ανάθεσης αντίστοιχα, δηλώνεται, μεταξύ άλλων ότι δέχεστε τα προαναφερθέντα και δεσμεύεστε να καταβάλετε στον μεσίτη την συμφωνηθείσα μεσιτική αμοιβή, την οποία θεωρείτε εύλογη και δίκαια. Στην περίπτωση που δεν συναφθεί οριστικό συμβόλαιο, δεν φέρετε ουδεμία οικονομική ευθύνη απέναντι στον μεσίτη. Ο μεσίτης προστατεύεται από τον νόμο και εκπροσωπείται από την Ομοσπονδία Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Ελλάδας και τον Σύλλογο Μεσιτών Αθηνών Αττικής.

Στοιχεία Ακινήτου

 • Κωδικός Κ-11007
 • Περιοχή ΜΥΚΟΝΟΣ
 • Υπο-περιοχή ΜΥΚΟΝΟΣ
 • Τύπος ΟΙΚΟΠΕΔΟ
 • Σκοπός προς Πώληση
 • Εμβαδόν 6.642 τ.μ.
 • Τιμή 500.000€
 • Τιμή/τ.μ. 75€/τ.μ.
 • %
 • %
 • μ.
 • μ.

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

              Άρτιο  Οικοδομήσιμο  Αντιπαροχή Εκτός σχεδίου Επενδυτικό Κατάλληλο για επαγγελματική χρήση Υπό ένταξη
 • Απόσταση από την θάλασσα 1400 (m)
 • Θέα θάλασσα απεριόριστη
 • Κλίση Επίπεδο
 • Πρόσβαση Ασφαλτος
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΒΒΑΛΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΒΒΑΛΟΣ

Μεσίτης / Ιδιοκτήτης

Τηλέφωνο: 210 8973060 Email: info{ta}bkavvalos{tod}gr

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Ενεργειακή Κλάση

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) δίνει στο ακίνητο έναν τυποποιημένο βαθμό ενεργειακής αποδοτικότητας, από το 'Α+' έως το 'Η', όπου το 'Α+' είναι το πλεόν αποδοτικό και 'Η' το λιγότερο αποδοτικό.

Video ακινήτου

Χάρτης ακινήτου

Φωτογραφίες ακινήτου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΒΒΑΛΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΒΒΑΛΟΣ

Μεσίτης / Ιδιοκτήτης

Τηλέφωνο: 210 8973060 Email: info{ta}bkavvalos{tod}gr

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ;

Καλέστε μας τώρα στο τηλέφωνο:

210 8973060

ή συμπληρώστε τη

Πληροφορίες Περιοχής

ΜΥΚΟΝΟΣ

Η Μύκονος κατέχει δικαίως τον τίτλο της «Βασίλισσας των Κυκλάδων» χάρη στην μοναδικότητα και την ομορφιά της. Η πρωτεύουσα του νησιού, η Χώρα, ασκεί μια ιδιαίτερη γοητεία στον επισκέπτη της λόγω της τοποθεσίας αλλά και των κτισμάτων με την όμορφη αρχιτεκτονική τους. Κυκλαδίτικα λευκά «σπιτάκια» φιλοξενούν μεγάλες αλυσίδες και γνωστές ακριβές μπουτίκ, φημισμένα εστιατόρια υψηλής γαστρονομίας, πολυτελή ξενοδοχεία και μαγαζιά νυχτερινής διασκέδασης. Τα λιθόστρωτα σοκάκια, οι ανεμόμυλοι, η διατήρηση της κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής νόρμας, οι πολυάριθμοι τρούλοι και τα καμπαναριά, οι πεντακάθαρες θάλασσες, η καταπληκτική θέα δημιουργούν μία ατμόσφαιρα  μαγευτική. Εκτός  από την Χώρα όμως, εξίσου μοναδικοί  είναι και οι γύρω οικισμοί, οι οποίοι αναπτύσσονται ολοένα και περισσότερο. Η έντονη νυχτερινή ζωή του νησιού τους καλοκαιρινούς μήνες, η οποία νοείται ως μία από τις πιο ενεργές  στην Ευρώπη, αποτελεί σημείο κατατεθέν.

Πρόκειται για ένα δημοφιλές νησί που φιλοξενεί ετησίως εκατοντάδες χιλιάδες τουρίστες αλλά και Έλληνες. Όντας συνδεδεμένη με την ποιότητα και την χλιδή, προσελκύει και αρκετούς  επώνυμους. Είναι φανερό λοιπόν ότι η Μύκονος αποτελούσε και εξακολουθεί να αποτελεί πεδίο σημαντικών επενδύσεων, κάτι που -σε συνδυασμό με την μοναδική ομορφιά της-  επηρεάζει αναπόφευκτα και την αξία των ακινήτων.