4

ΟΙΚΟΠΕΔΟ, ΝΑΞΟΣ ΟΙΚΟΠΕΔΟ προς Αντιπαροχή | ΝΑΞΟΣ

ID: Κ-10632 5.830 τ.μ.Εμβαδόν45%Αντιπαροχή

Περιγραφή

ΟΙΚΟΠΕΔΟ 5.830 τ.μ. 45% - ΝΑΞΟΣ

Ιδανικό για τουριστική εκμετάλλευση, 1300 μ. από την θάλασσα, θέα θάλασσα
ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΗ 45%

Σας ενημερώνουμε ότι στην υπόδειξη του ακινήτου κρίνεται απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και το ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν 4072 / 11-4-2012 ΦΕΚ 86Α. Αν αγοραστές ή πωλητές είναι περισσότερα του ενός πρόσωπα, τότε το ποσό της μεσιτικής αμοιβής επιμερίζεται στον καθένα, ανάλογα με το ποσοστό της συγκυριότητάς του στο ακίνητο.

Ειδικότερα, κάθε μεσίτης Αστικών Συμβάσεων δικαιούται αμοιβή επί της πραγματικής αγοραίας αξίας του ακινήτου για το οποίο θα γίνει οριστική σύμβαση αγοραπωλησίας-αντιπαροχής και επί του τιμήματος μίσθωσης που θα ορίζεται στο σχετικό μισθωτήριο στην περίπτωση της ενοικίασης. Η αμοιβή καταβάλλεται στην πρώτη περίπτωση και από τον αγοραστή και από τον πωλητή και στην δεύτερη περίπτωση κατά τον ίδιο τρόπο και από τον μισθωτή και από τον εκμισθωτή. Στο τελικό ποσό προστίθεται πάντα ο νόμιμος Φ.Π.Α. της τάξεως του 24%. Το ποσοστό της προμήθειας στις αγοραπωλησίες-αντιπαροχές είθισται να είναι 2% (+ Φ.Π.Α.) και στις ενοικιάσεις ποσό ίσο με ένα μηνιαίο μίσθωμα (+ Φ.Π.Α). Τα ποσά αυτά δίνονται στο ακέραιο ανεξαρτήτως και από τα δύο μέρη. Αμοιβή δικαιούται ο μεσίτης, εκτός της πώλησης και της ενοικίασης, και για κάθε σύμβαση που θα καταρτιστεί ως αποτέλεσμα της δικής του υποδείξεως και αφορά την με οποιοδήποτε άλλο τρόπο απόκτηση ή παραχώρηση του δικαιώματος κυριότητας ή χρήσης ή και εκμετάλλευσης του σχετικού ακινήτου. Με την υπογραφή της εντολής υπόδειξης και της εντολής ανάθεσης αντίστοιχα, δηλώνεται, μεταξύ άλλων ότι δέχεστε τα προαναφερθέντα και δεσμεύεστε να καταβάλετε στον μεσίτη την συμφωνηθείσα μεσιτική αμοιβή, την οποία θεωρείτε εύλογη και δίκαια. Στην περίπτωση που δεν συναφθεί οριστικό συμβόλαιο, δεν φέρετε ουδεμία οικονομική ευθύνη απέναντι στον μεσίτη. Ο μεσίτης προστατεύεται από τον νόμο και εκπροσωπείται από την Ομοσπονδία Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Ελλάδας και τον Σύλλογο Μεσιτών Αθηνών Αττικής.

Στοιχεία Ακινήτου

 • Κωδικός Κ-10632
 • Περιοχή ΝΑΞΟΣ
 • Υπο-περιοχή ΝΑΞΟΣ
 • Τύπος ΟΙΚΟΠΕΔΟ
 • Σκοπός προς Αντιπαροχή
 • Εμβαδόν 5.830 τ.μ.
 • Αντιπαροχή 45%
 • Τιμή/τ.μ. 0,01€/τ.μ.
 • %
 • %
 • μ.
 • μ.

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

              Άρτιο  Οικοδομήσιμο  Εκτός σχεδίου Επενδυτικό Κατάλληλο για επαγγελματική χρήση
 • Απόσταστη από την θάλασσα 1300 (m)
 • Θέα θάλασσα
 • Κλίση Επικλινές
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΒΒΑΛΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΒΒΑΛΟΣ

Μεσίτης / Ιδιοκτήτης

Τηλέφωνο: 210 8973060 Email: info{ta}bkavvalos{tod}gr

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Ενεργειακή Κλάση

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) δίνει στο ακίνητο έναν τυποποιημένο βαθμό ενεργειακής αποδοτικότητας, από το 'Α+' έως το 'Η', όπου το 'Α+' είναι το πλεόν αποδοτικό και 'Η' το λιγότερο αποδοτικό.

Video ακινήτου

Χάρτης ακινήτου

Φωτογραφίες ακινήτου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΒΒΑΛΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΒΒΑΛΟΣ

Μεσίτης / Ιδιοκτήτης

Τηλέφωνο: 210 8973060 Email: info{ta}bkavvalos{tod}gr

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ;

Καλέστε μας τώρα στο τηλέφωνο:

210 8973060

ή συμπληρώστε τη

Πληροφορίες Περιοχής

ΝΑΞΟΣ

Η Νάξος είναι το μεγαλύτερο σε έκταση νησί των Κυκλάδων και βρίσκεται σχεδόν στο κέντρο του νησιωτικού συμπλέγματος. Πρόκειται για ένα πολύ όμορφο νησί, με φυσικό κάλλος και ωραίους συνδυασμούς. Διαθέτει μία μεγάλη οροσειρά από το βόρειο έως το νότιο τμήμα της και είναι πολύ πλούσια σε πράσινο. Πιθανότατα να έχει την πιο έντονη βλάστηση συγκριτικά με τα υπόλοιπα νησιά των Κυκλάδων, κάτι στο οποίο συμβάλλουν και τα πολλά ρέματα και οι πηγές που υπάρχουν. Έχει πολύ όμορφες παραλίες με αμμουδιά ιδανικές για μπάνιο. Η Νάξος είναι γνωστή και για τα ποιοτικά και πολύ νόστιμα προϊόντα της, αφού γεωργία και η κτηνοτροφία είναι πολύ διαδεδομένες δραστηριότητες στο νησί. Έντονη είναι και η πολιτιστική του αξία, κάποτε μάλιστα υπήρξε πυρήνας του κυκλαδίτικου πολιτισμού. Κατά συνέπεια, δεν είναι λίγα και τα μουσεία που μπορεί να επισκεφτεί ο ταξιδιώτης. Την ξεχωριστή ατμόσφαιρα του νησιού διαμορφώνουν η ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του μεσαίωνα, το ενετικό κάστρο, τα γραφικά λιθόστρωτα σοκάκια, οι παλιές οικίες των ευγενών, τα καλντερίμια και τα πανέμορφα φυσικά τοπία. Η Νάξος φημίζεται και για τον ορυκτό της πλούτο με το μάρμαρο και την σμύριδα Νάξου. Αποτελεί επιλογή πολλών επισκεπτών για τις καλοκαιρινές διακοπές ετησίως και παρέχει πρόσβαση και ακτοπλοϊκώς και αεροπορικώς.