3

ΟΙΚΟΠΕΔΟ, ΝΕΑ ΠΕΝΤΕΛΗ ΟΙΚΟΠΕΔΟ προς Πώληση | ΝΕΑ ΠΕΝΤΕΛΗ

ID: Κ-8667 0,6Σ. Δόμησης40%Σ. Κάλυψης400 τ.μ.Εμβαδόν280.000€Τιμή

Περιγραφή

ΟΙΚΟΠΕΔΟ 400 τ.μ. 280.000€ - ΝΕΑ ΠΕΝΤΕΛΗ

Σας ενημερώνουμε ότι στην υπόδειξη του ακινήτου κρίνεται απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και το ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν 4072 / 11-4-2012 ΦΕΚ 86Α. Αν αγοραστές ή πωλητές είναι περισσότερα του ενός πρόσωπα, τότε το ποσό της μεσιτικής αμοιβής επιμερίζεται στον καθένα, ανάλογα με το ποσοστό της συγκυριότητάς του στο ακίνητο.

Ειδικότερα, κάθε μεσίτης Αστικών Συμβάσεων δικαιούται αμοιβή επί της πραγματικής αγοραίας αξίας του ακινήτου για το οποίο θα γίνει οριστική σύμβαση αγοραπωλησίας-αντιπαροχής και επί του τιμήματος μίσθωσης που θα ορίζεται στο σχετικό μισθωτήριο στην περίπτωση της ενοικίασης. Η αμοιβή καταβάλλεται στην πρώτη περίπτωση και από τον αγοραστή και από τον πωλητή και στην δεύτερη περίπτωση κατά τον ίδιο τρόπο και από τον μισθωτή και από τον εκμισθωτή. Στο τελικό ποσό προστίθεται πάντα ο νόμιμος Φ.Π.Α. της τάξεως του 24%. Το ποσοστό της προμήθειας στις αγοραπωλησίες-αντιπαροχές είθισται να είναι 2% (+ Φ.Π.Α.) και στις ενοικιάσεις ποσό ίσο με ένα μηνιαίο μίσθωμα (+ Φ.Π.Α). Τα ποσά αυτά δίνονται στο ακέραιο ανεξαρτήτως και από τα δύο μέρη. Αμοιβή δικαιούται ο μεσίτης, εκτός της πώλησης και της ενοικίασης, και για κάθε σύμβαση που θα καταρτιστεί ως αποτέλεσμα της δικής του υποδείξεως και αφορά την με οποιοδήποτε άλλο τρόπο απόκτηση ή παραχώρηση του δικαιώματος κυριότητας ή χρήσης ή και εκμετάλλευσης του σχετικού ακινήτου. Με την υπογραφή της εντολής υπόδειξης και της εντολής ανάθεσης αντίστοιχα, δηλώνεται, μεταξύ άλλων ότι δέχεστε τα προαναφερθέντα και δεσμεύεστε να καταβάλετε στον μεσίτη την συμφωνηθείσα μεσιτική αμοιβή, την οποία θεωρείτε εύλογη και δίκαια. Στην περίπτωση που δεν συναφθεί οριστικό συμβόλαιο, δεν φέρετε ουδεμία οικονομική ευθύνη απέναντι στον μεσίτη. Ο μεσίτης προστατεύεται από τον νόμο και εκπροσωπείται από την Ομοσπονδία Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Ελλάδας και τον Σύλλογο Μεσιτών Αθηνών Αττικής.

Στοιχεία Ακινήτου

 • Κωδικός Κ-8667
 • Περιοχή ΝΕΑ ΠΕΝΤΕΛΗ
 • Υπο-περιοχή ΝΕΑ ΠΕΝΤΕΛΗ
 • Τύπος ΟΙΚΟΠΕΔΟ
 • Σκοπός προς Πώληση
 • Εμβαδόν 400 τ.μ.
 • Τιμή 280.000€
 • Τιμή/τ.μ. 700€/τ.μ.
 • Συντ. δόμησης 0,6%
 • Συντ. κάλυψης 40%
 • μ.
 • Πρόσοψη 20 μ.

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

              Άρτιο  Οικοδομήσιμο 
 • Θέα απεριόριστη

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Ενεργειακή Κλάση

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) δίνει στο ακίνητο έναν τυποποιημένο βαθμό ενεργειακής αποδοτικότητας, από το 'Α+' έως το 'Η', όπου το 'Α+' είναι το πλεόν αποδοτικό και 'Η' το λιγότερο αποδοτικό.

Video ακινήτου

Χάρτης ακινήτου

Φωτογραφίες ακινήτου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ;

Καλέστε μας τώρα στο τηλέφωνο:

210 8973060

ή συμπληρώστε τη

Πληροφορίες Περιοχής

ΝΕΑ ΠΕΝΤΕΛΗ

Η Νέα Πεντέλη ανήκει στα Βόρεια Προάστια και πιο συγκεκριμένα στον Δήμο Πεντέλης, μαζί με τις περιοχές Πεντέλη και Μελίσσια. Είναι μία περιοχή με φυσική ομορφιά και έντονη βλάστηση δίπλα στο Πεντελικό Όρος. Βρίσκεται κοντά στα Βριλήσσια και τα Μελίσσια και τη διασχίζει η ρεματιά του Χαλανδρίου, που ξεκινά από τα σύνορα με την Πεντέλη. Η παραρεματιά που δημιουργείται στο τέρμα της οδού Αριστείδου με το τεχνητό φράγμα και τον μικρό καταρράκτη δημιουργούν μία μοναδική εικόνα. Στο κέντρο της Νέα Πεντέλης βρίσκεται ο λόφος του Προφήτη Ηλία με το ομώνυμο εκκλησάκι στο ψηλότερο σημείο του. Πρόκειται για ένα ανεπτυγμένο κέντρο με πολλούς μόνιμους κατοίκους.