22

ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ, ΠΑΝΟΡΜΟΣ-ΓΕΡΟΠΟΤΑΜΟΣ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ προς Πώληση | ΠΑΝΟΡΜΟΣ-ΓΕΡΟΠΟΤΑΜΟΣ, Ν. ΡΕΘΥΜΝΗΣ

ID: Κ-8008 198.000 τ.μ.Εμβαδόν4.000.000€Τιμή

Περιγραφή

ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ 198.000 τ.μ. 4.000.000€ - ΠΑΝΟΡΜΟΣ-ΓΕΡΟΠΟΤΑΜΟΣ, Ν. ΡΕΘΥΜΝΗΣ

Η έκταση είναι ιδανική για ξενοδοχειακή μονάδα, για καταστήματα , εμπορικές αποθήκες, γραφεία, νοσοκομεία - κλινικές, εκπαιδευτήρια - ευαγή ιδρύματα και βρίσκεται σε απόσταση 800 μέτρων από την θάλασσα και εκτός οικισμού Πάνορμου. Ο συντελεστής δόμησης για ξενοδοχειακές επιχειρήσεις είναι 32.000 τμ, για εμπορικά καταστήματα - υπεραγορές 40.000τμ, για βιομηχανικές εγκαταστάσεις 178.000τμ, για νοσοκομεία - κλινικές 120.000τμ, για εκπαιδευτήρια ευαγή ιδρύματα 60.000τμ, για εμπορικές αποθήκες 40.000τμ & για γραφεία καταστήματα 40.000τμ

Σας ενημερώνουμε ότι στην υπόδειξη του ακινήτου κρίνεται απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και το ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν 4072 / 11-4-2012 ΦΕΚ 86Α. Αν αγοραστές ή πωλητές είναι περισσότερα του ενός πρόσωπα, τότε το ποσό της μεσιτικής αμοιβής επιμερίζεται στον καθένα, ανάλογα με το ποσοστό της συγκυριότητάς του στο ακίνητο.

Ειδικότερα, κάθε μεσίτης Αστικών Συμβάσεων δικαιούται αμοιβή επί της πραγματικής αγοραίας αξίας του ακινήτου για το οποίο θα γίνει οριστική σύμβαση αγοραπωλησίας-αντιπαροχής και επί του τιμήματος μίσθωσης που θα ορίζεται στο σχετικό μισθωτήριο στην περίπτωση της ενοικίασης. Η αμοιβή καταβάλλεται στην πρώτη περίπτωση και από τον αγοραστή και από τον πωλητή και στην δεύτερη περίπτωση κατά τον ίδιο τρόπο και από τον μισθωτή και από τον εκμισθωτή. Στο τελικό ποσό προστίθεται πάντα ο νόμιμος Φ.Π.Α. της τάξεως του 24%. Το ποσοστό της προμήθειας στις αγοραπωλησίες-αντιπαροχές είθισται να είναι 2% (+ Φ.Π.Α.) και στις ενοικιάσεις ποσό ίσο με ένα μηνιαίο μίσθωμα (+ Φ.Π.Α). Τα ποσά αυτά δίνονται στο ακέραιο ανεξαρτήτως και από τα δύο μέρη. Αμοιβή δικαιούται ο μεσίτης, εκτός της πώλησης και της ενοικίασης, και για κάθε σύμβαση που θα καταρτιστεί ως αποτέλεσμα της δικής του υποδείξεως και αφορά την με οποιοδήποτε άλλο τρόπο απόκτηση ή παραχώρηση του δικαιώματος κυριότητας ή χρήσης ή και εκμετάλλευσης του σχετικού ακινήτου. Με την υπογραφή της εντολής υπόδειξης και της εντολής ανάθεσης αντίστοιχα, δηλώνεται, μεταξύ άλλων ότι δέχεστε τα προαναφερθέντα και δεσμεύεστε να καταβάλετε στον μεσίτη την συμφωνηθείσα μεσιτική αμοιβή, την οποία θεωρείτε εύλογη και δίκαια. Στην περίπτωση που δεν συναφθεί οριστικό συμβόλαιο, δεν φέρετε ουδεμία οικονομική ευθύνη απέναντι στον μεσίτη. Ο μεσίτης προστατεύεται από τον νόμο και εκπροσωπείται από την Ομοσπονδία Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Ελλάδας και τον Σύλλογο Μεσιτών Αθηνών Αττικής.

Στοιχεία Ακινήτου

 • Κωδικός Κ-8008
 • Περιοχή Ν. ΡΕΘΥΜΝΗΣ
 • Υπο-περιοχή ΠΑΝΟΡΜΟΣ-ΓΕΡΟΠΟΤΑΜΟΣ
 • Τύπος ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ
 • Σκοπός προς Πώληση
 • Εμβαδόν 198.000 τ.μ.
 • Τιμή 5.000.000€ 4.000.000€
 • Τιμή/τ.μ. 20€/τ.μ.
 • %
 • %
 • μ.
 • μ.

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

              Άρτιο  Οικοδομήσιμο  Εκτός σχεδίου Επενδυτικό
 • Απόσταση από την θάλασσα 800 (m)
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΒΒΑΛΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΒΒΑΛΟΣ

Μεσίτης / Ιδιοκτήτης

Τηλέφωνο: 210 8973060 Email: info{ta}bkavvalos{tod}gr

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Ενεργειακή Κλάση

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) δίνει στο ακίνητο έναν τυποποιημένο βαθμό ενεργειακής αποδοτικότητας, από το 'Α+' έως το 'Η', όπου το 'Α+' είναι το πλεόν αποδοτικό και 'Η' το λιγότερο αποδοτικό.

Video ακινήτου

Χάρτης ακινήτου

Φωτογραφίες ακινήτου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΒΒΑΛΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΒΒΑΛΟΣ

Μεσίτης / Ιδιοκτήτης

Τηλέφωνο: 210 8973060 Email: info{ta}bkavvalos{tod}gr

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ;

Καλέστε μας τώρα στο τηλέφωνο:

210 8973060

ή συμπληρώστε τη

Πληροφορίες Περιοχής

Ν. ΡΕΘΥΜΝΗΣ

Ο Νομός Ρεθύμνης είναι ένας από τους τέσσερις νομούς του μεγαλύτερου ελληνικού νησιού, της Κρήτης. Βρίσκεται ανάμεσα στους νομούς Ηρακλείου και Χανίων. Διαμορφώνεται μέσα στα όρια δύο ακτογραμμών αφού βρέχεται από το Κρητικό και από το Λιβυκό Πέλαγος βόρεια και νότια αντίστοιχα. Πρωτεύουσα του νομού είναι η ομώνυμη πόλη Ρέθυμνο. Πρόκειται για ένα κατά κύριο λόγο ορεινό τμήμα της Κρήτης. Στα Ανατολικά της όρια απλώνεται το γνωστό όρος και σημείο αναφοράς του νησιού, ο Ψηλορείτης. Από τον Ψηλορείτη ξεκινά και ο ποταμός Γεροπόταμος, που διασχίζει τον νομό και καταλήγει στο Κρητικό πέλαγος. Σημαντικό μέρος καταλαμβάνουν και τα πεδινά τμήματα που παίζουν καταλυτικό ρόλο στην οικονομία, η οποία στηρίζεται κατά βάση στην γεωργία και τον τουρισμό, και κατά ένα μικρό ποσοστό στην κτηνοτροφία. Οι μεγαλύτερες καλλιέργειες είναι ελαιώνες, υπάρχουν όμως και άλλα φυτά, όσπρια και λαχανικά. Κάθε χρόνο καταφθάνουν πάρα πολλοί ταξιδιώτες, χάρη στην ομορφιά του τοπίου, τις όμορφες παραλίες και τα γραφικά χωριά. Υπάρχουν λοιπόν πολλά τουριστικά καταλύματα και ξενοδοχειακές μονάδες. Στο Ρέθυμνο υπάρχουν και αρκετοί μόνιμοι κάτοικοι και πολλοί φοιτητές που κρατούν το μέρος ζωντανό και τον χειμώνα. Η ύπαρξη φοιτητών οφείλεται στην στέγαση του Πανεπιστημίου Κρήτης στην πόλη του Ρεθύμνου στο οποίο λειτουργούν πολλά επιμέρους τμήματα. Υπάρχει καλό οδικό δίκτυο που συνδέει τις περιοχές και τα χωριά μεταξύ τους αλλά και τον νομό με τους γειτονικούς νομούς. Ο Νομός Ρεθύμνης διαθέτει λιμάνι αλλά δεν διαθέτει δικό του αεροδρόμιο. Ο επισκέπτες αλλά και οι κάτοικοι εξυπηρετούνται από τα άλλα αεροδρόμια του νησιού. Ολόκληρη η Κρήτη φημίζεται για τα παραδοσιακά της εδέσματα και για την φιλοξενία των ντόπιων.