ΟΙΚΟΠΕΔΟ, ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΟΙΚΟΠΕΔΟ προς Αντιπαροχή | ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ

ID: Κ-10093 1,2Σ. Δόμησης40%Σ. Κάλυψης588 τ.μ.Εμβαδόν33%Αντιπαροχή

Περιγραφή

ΟΙΚΟΠΕΔΟ 588 τ.μ. 33% - ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ

ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΗ 33%

Απαραίτητη προϋπόθεση για την υπόδειξη των ακινήτων είναι η επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας και του Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86Α. Κάθε μεσίτης Αστικών Συμβάσεων δικαιούται αμοιβή επί της πραγματικής αγοραίας αξίας του ακινήτου για το οποίο θα γίνει οριστική σύμβαση αγοραπωλησίας στην περίπτωση της πώλησης και επί του τιμήματος μίσθωσης που θα ορίζεται στο σχετικό μισθωτήριο στην περίπτωση της ενοικίασης. Η αμοιβή καταβάλλεται στην πρώτη περίπτωση και από τον αγοραστή και από τον πωλητή και στην δεύτερη περίπτωση κατά τον ίδιο τρόπο και από τον μισθωτή και από τον εκμισθωτή. Στο τελικό ποσό προστίθεται πάντα ο νόμιμος Φ.Π.Α. της τάξεως του 24%. Το ποσοστό της προμήθειας στις αγοραπωλησίες είθισται να είναι 2% (+ Φ.Π.Α.) και στις ενοικιάσεις ποσό ίσο με ένα μηνιαίο μίσθωμα (+ Φ.Π.Α). Τα ποσά αυτά δίνονται στο ακέραιο ανεξαρτήτως και από τα δύο μέρη. Αμοιβή δικαιούται ο μεσίτης, εκτός της πώλησης και της ενοικίασης, και για κάθε σύμβαση που θα καταρτιστεί ως αποτέλεσμα της δικής του υποδείξεως και αφορά την με οποιοδήποτε άλλο τρόπο απόκτηση ή παραχώρηση του δικαιώματος κυριότητας ή χρήσης ή και εκμετάλλευσης του σχετικού ακινήτου. Με την υπογραφή της εντολής υπόδειξης και της εντολής ανάθεσης αντίστοιχα, δηλώνεται, μεταξύ άλλων ότι δέχεστε τα προαναφερθέντα και δεσμεύεστε να καταβάλετε στον μεσίτη την συμφωνηθείσα μεσιτική αμοιβή, την οποία θεωρείτε εύλογη και δίκαια. Στην περίπτωση που δεν συναφθεί οριστικό συμβόλαιο, δεν φέρετε ουδεμία οικονομική ευθύνη απέναντι στον μεσίτη. Ο μεσίτης προστατεύεται από τον νόμο και εκπροσωπείται από την Ομοσπονδία Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Ελλάδας και τον Σύλλογο Μεσιτών Αθηνών Αττικής.

Στοιχεία Ακινήτου

 • Κωδικός Κ-10093
 • Περιοχή ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ
 • Υπο-περιοχή ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ
 • Τύπος ΟΙΚΟΠΕΔΟ
 • Σκοπός προς Αντιπαροχή
 • Εμβαδόν 588 τ.μ.
 • Αντιπαροχή 33%
 • Τιμή/τ.μ. 0,06€/τ.μ.
 • Συντ. δόμησης 1,2%
 • Συντ. κάλυψης 40%
 • μ.
 • Πρόσοψη 16 μ.

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

              Άρτιο  Οικοδομήσιμο 

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Ενεργειακή Κλάση

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) δίνει στο ακίνητο έναν τυποποιημένο βαθμό ενεργειακής αποδοτικότητας, από το 'Α+' έως το 'Η', όπου το 'Α+' είναι το πλεόν αποδοτικό και 'Η' το λιγότερο αποδοτικό.

Video ακινήτου

Χάρτης ακινήτου

Φωτογραφίες ακινήτου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ;

Καλέστε μας τώρα στο τηλέφωνο:

210 8973060

ή συμπληρώστε τη

Πληροφορίες Περιοχής

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ

Η Μεταμόρφωση βρίσκεται στους πρόποδες της Πάρνηθας, κοντά στο κέντρο της Αθήνας (12 χλμ.) αλλά και την Κηφισιά. Πρόκειται για συνοικισμό με εργατικό πρόσημο, που παλαιότερα αποτελούσε βασική επιλογή εξόδου για τους Αθηναίους, γιατί είχε πολλές ταβέρνες και θύμιζε χωριό με γραφικό χαρακτήρα κοντά στην πρωτεύουσα. Σήμερα έχει αναπτυχθεί ένας σύγχρονος δήμος με ποικίλα καταστήματα, πλατείες και πάρκα. Η πρόσβαση στην Μεταμόρφωση με τα μέσα συγκοινωνίας είναι εφικτή μέσω των λεωφορείων που εξυπηρετούν σχετικές διαδρομές, μέσω του προαστιακού σιδηρόδρομου αλλά και μέσω του μετρό σε γειτονική περιοχή στην στάση Νερατζιώτισσα, Διασχίζεται από την Αττική και την Εθνική Οδό, οι οποίες δημιουργούν κόμβο μέσα στα όρια της περιοχής.