ΟΙΚΟΠΕΔΟ, ΝΙΚΑΙΑ ΚΕΝΤΡΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ προς Αντιπαροχή | ΝΙΚΑΙΑ ΚΕΝΤΡΟ

ID: Κ-9949 2,6Σ. Δόμησης70%Σ. Κάλυψης165 τ.μ.Εμβαδόν36%Αντιπαροχή

Περιγραφή

ΟΙΚΟΠΕΔΟ 165 τ.μ. 36% - ΝΙΚΑΙΑ ΚΕΝΤΡΟ

ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΗ 36%

Απαραίτητη προϋπόθεση για την υπόδειξη των ακινήτων είναι η επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας και του Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86Α. Κάθε μεσίτης Αστικών Συμβάσεων δικαιούται αμοιβή επί της πραγματικής αγοραίας αξίας του ακινήτου για το οποίο θα γίνει οριστική σύμβαση αγοραπωλησίας στην περίπτωση της πώλησης και επί του τιμήματος μίσθωσης που θα ορίζεται στο σχετικό μισθωτήριο στην περίπτωση της ενοικίασης. Η αμοιβή καταβάλλεται στην πρώτη περίπτωση και από τον αγοραστή και από τον πωλητή και στην δεύτερη περίπτωση κατά τον ίδιο τρόπο και από τον μισθωτή και από τον εκμισθωτή. Στο τελικό ποσό προστίθεται πάντα ο νόμιμος Φ.Π.Α. της τάξεως του 24%. Το ποσοστό της προμήθειας στις αγοραπωλησίες είθισται να είναι 2% (+ Φ.Π.Α.) και στις ενοικιάσεις ποσό ίσο με ένα μηνιαίο μίσθωμα (+ Φ.Π.Α). Τα ποσά αυτά δίνονται στο ακέραιο ανεξαρτήτως και από τα δύο μέρη. Αμοιβή δικαιούται ο μεσίτης, εκτός της πώλησης και της ενοικίασης, και για κάθε σύμβαση που θα καταρτιστεί ως αποτέλεσμα της δικής του υποδείξεως και αφορά την με οποιοδήποτε άλλο τρόπο απόκτηση ή παραχώρηση του δικαιώματος κυριότητας ή χρήσης ή και εκμετάλλευσης του σχετικού ακινήτου. Με την υπογραφή της εντολής υπόδειξης και της εντολής ανάθεσης αντίστοιχα, δηλώνεται, μεταξύ άλλων ότι δέχεστε τα προαναφερθέντα και δεσμεύεστε να καταβάλετε στον μεσίτη την συμφωνηθείσα μεσιτική αμοιβή, την οποία θεωρείτε εύλογη και δίκαια. Στην περίπτωση που δεν συναφθεί οριστικό συμβόλαιο, δεν φέρετε ουδεμία οικονομική ευθύνη απέναντι στον μεσίτη. Ο μεσίτης προστατεύεται από τον νόμο και εκπροσωπείται από την Ομοσπονδία Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Ελλάδας και τον Σύλλογο Μεσιτών Αθηνών Αττικής.

Στοιχεία Ακινήτου

 • Κωδικός Κ-9949
 • Περιοχή ΝΙΚΑΙΑ
 • Υπο-περιοχή ΝΙΚΑΙΑ ΚΕΝΤΡΟ
 • Τύπος ΟΙΚΟΠΕΔΟ
 • Σκοπός προς Αντιπαροχή
 • Εμβαδόν 165 τ.μ.
 • Αντιπαροχή 36%
 • Τιμή/τ.μ. 0,22€/τ.μ.
 • Συντ. δόμησης 2,6%
 • Συντ. κάλυψης 70%
 • μ.
 • μ.

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

          Γωνιακό    Άρτιο  Οικοδομήσιμο  Εντός σχεδίου πόλεως Πρόσοψης
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΒΒΑΛΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΒΒΑΛΟΣ

Μεσίτης / Ιδιοκτήτης

Τηλέφωνο: 210 8973060 Email: info{ta}bkavvalos{tod}gr

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Ενεργειακή Κλάση

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) δίνει στο ακίνητο έναν τυποποιημένο βαθμό ενεργειακής αποδοτικότητας, από το 'Α+' έως το 'Η', όπου το 'Α+' είναι το πλεόν αποδοτικό και 'Η' το λιγότερο αποδοτικό.

Video ακινήτου

Χάρτης ακινήτου

Φωτογραφίες ακινήτου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΒΒΑΛΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΒΒΑΛΟΣ

Μεσίτης / Ιδιοκτήτης

Τηλέφωνο: 210 8973060 Email: info{ta}bkavvalos{tod}gr

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ;

Καλέστε μας τώρα στο τηλέφωνο:

210 8973060

ή συμπληρώστε τη

Πληροφορίες Περιοχής

ΝΙΚΑΙΑ

Η Νίκαια ανήκει στην Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά, από τον οποίο απέχει 4 χλμ. Βρίσκεται κοντά στον Κορυδαλλό, τον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, την Παλαιά Κοκκινιά και το Κερατσίνι, ενώ η απόστασή της από το κέντρο της Αθήνας είναι μόλις 8 χλμ. Κάποιοι την γνωρίζουν ως Νέα Κοκκινιά ή μόνο Κοκκινιά. Είναι κι αυτή μία από τις περιοχές που κατοικήθηκαν από τους πρόσφυγες που έφτασαν ως αποτέλεσμα της Μικρασιατικής Καταστροφής, ενώ ιστορικά είναι συνδεδεμένη και με την Κατοχή αφού εκεί έλαβαν χώρα μαρτυρικά γεγονότα, γνωστά ως Μάχη ή Μπλόκο της Κοκκινιάς. Είναι μία πυκνοκατοικημένη περιοχή με πολύ καλή ρυμοτομία και εύκολη πρόσβαση, αφού την διασχίζουν οι κεντρικές Λεωφόροι Θηβών, Πέτρου Ράλλη και Γρηγορίου Λαμπράκη. Και συγκοινωνιακά η πρόσβαση είναι εύκολη, είτε μέσω αστικών λεωφορειακών γραμμών, είτε μέσω της ομώνυμης στάσης μετρό.