ΟΙΚΟΠΕΔΟ, ΚΗΦΙΣΙΑ ΟΙΚΟΠΕΔΟ προς Αντιπαροχή | ΚΗΦΙΣΙΑ

ID: Κ-9989 0,6Σ. Δόμησης40%Σ. Κάλυψης622 τ.μ.Εμβαδόν50%Αντιπαροχή

Περιγραφή

ΟΙΚΟΠΕΔΟ 622 τ.μ. 50% - ΚΗΦΙΣΙΑ

Αμφιθεατρικό, με απεριόριστη θέα
ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΗ 50%

Απαραίτητη προϋπόθεση για την υπόδειξη των ακινήτων είναι η επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας και του Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86Α. Κάθε μεσίτης Αστικών Συμβάσεων δικαιούται αμοιβή επί της πραγματικής αγοραίας αξίας του ακινήτου για το οποίο θα γίνει οριστική σύμβαση αγοραπωλησίας στην περίπτωση της πώλησης και επί του τιμήματος μίσθωσης που θα ορίζεται στο σχετικό μισθωτήριο στην περίπτωση της ενοικίασης. Η αμοιβή καταβάλλεται στην πρώτη περίπτωση και από τον αγοραστή και από τον πωλητή και στην δεύτερη περίπτωση κατά τον ίδιο τρόπο και από τον μισθωτή και από τον εκμισθωτή. Στο τελικό ποσό προστίθεται πάντα ο νόμιμος Φ.Π.Α. της τάξεως του 24%. Το ποσοστό της προμήθειας στις αγοραπωλησίες είθισται να είναι 2% (+ Φ.Π.Α.) και στις ενοικιάσεις ποσό ίσο με ένα μηνιαίο μίσθωμα (+ Φ.Π.Α). Τα ποσά αυτά δίνονται στο ακέραιο ανεξαρτήτως και από τα δύο μέρη. Αμοιβή δικαιούται ο μεσίτης, εκτός της πώλησης και της ενοικίασης, και για κάθε σύμβαση που θα καταρτιστεί ως αποτέλεσμα της δικής του υποδείξεως και αφορά την με οποιοδήποτε άλλο τρόπο απόκτηση ή παραχώρηση του δικαιώματος κυριότητας ή χρήσης ή και εκμετάλλευσης του σχετικού ακινήτου. Με την υπογραφή της εντολής υπόδειξης και της εντολής ανάθεσης αντίστοιχα, δηλώνεται, μεταξύ άλλων ότι δέχεστε τα προαναφερθέντα και δεσμεύεστε να καταβάλετε στον μεσίτη την συμφωνηθείσα μεσιτική αμοιβή, την οποία θεωρείτε εύλογη και δίκαια. Στην περίπτωση που δεν συναφθεί οριστικό συμβόλαιο, δεν φέρετε ουδεμία οικονομική ευθύνη απέναντι στον μεσίτη. Ο μεσίτης προστατεύεται από τον νόμο και εκπροσωπείται από την Ομοσπονδία Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Ελλάδας και τον Σύλλογο Μεσιτών Αθηνών Αττικής.

Στοιχεία Ακινήτου

 • Κωδικός Κ-9989
 • Περιοχή ΚΗΦΙΣΙΑ
 • Υπο-περιοχή ΚΗΦΙΣΙΑ
 • Τύπος ΟΙΚΟΠΕΔΟ
 • Σκοπός προς Αντιπαροχή
 • Εμβαδόν 622 τ.μ.
 • Αντιπαροχή 50%
 • Τιμή/τ.μ. 0,08€/τ.μ.
 • Συντ. δόμησης 0,6%
 • Συντ. κάλυψης 40%
 • μ.
 • Πρόσοψη 18 μ.

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

              Άρτιο  Οικοδομήσιμο  Αμφιθεατρικό Εντός σχεδίου πόλεως Επενδυτικό Πρόσοψης
 • Θέα θάλασσα απεριόριστη

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Ενεργειακή Κλάση

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) δίνει στο ακίνητο έναν τυποποιημένο βαθμό ενεργειακής αποδοτικότητας, από το 'Α+' έως το 'Η', όπου το 'Α+' είναι το πλεόν αποδοτικό και 'Η' το λιγότερο αποδοτικό.

Video ακινήτου

Χάρτης ακινήτου

Φωτογραφίες ακινήτου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ;

Καλέστε μας τώρα στο τηλέφωνο:

210 8973060

ή συμπληρώστε τη

Πληροφορίες Περιοχής

ΚΗΦΙΣΙΑ

Η Κηφισιά ανήκει στα Βόρεια Προάστια. Είναι μια περιοχή με ιδιαίτερη ομορφιά και χαρακτήρα, που συνδυάζει τις ήσυχες γειτονιές με ένα πολύ ζωντανό κέντρο. Έχει έντονη βλάστηση, προσεγμένους δρόμους και πολυτελείς κατοικίες. Πολλοί γνωστοί πολιτικοί αλλά και σημαντικοί άνθρωποι από τους χώρους των Γραμμάτων και των Τεχνών έχουν μέσα στα χρόνια επιλέξει την Κηφισιά ως τόπο μόνιμης διαμονής τους. Στο κέντρο της, στην πλατεία «Πλάτανος» εκτείνεται ένα εμπορικό κέντρο με καταστήματα λιανικής, πολυτελή ξενοδοχεία, επώνυμα καταστήματα εστίασης και κέντρα διασκέδασης. Η περιοχή έχει άρτια ρυμοτομία και υπάρχουν μεγάλες διαδρομές για ποδήλατα αλλά και πεζόδρομοι. Το Άλσος της Κηφισιάς, όπου συχνά γίνονται εκθέσεις λουλουδιών, της προσδίδει φυσική ομορφιά. Η Κηφισιά εκτείνεται από την Πάρνηθα και τον Κηφισό ποταμό μέχρι το όρος της Πεντέλης, κάτι  που επηρεάζει το κλίμα της, το οποίο χαρακτηρίζεται από σχετικά χαμηλές θερμοκρασίες. Εκεί βρίσκεται ένα από τα σημαντικότερα νοσοκομεία της Αθήνας, το γενικό νοσοκομείο ΚΑΤ. Η πρόσβαση στην περιοχή είναι εύκολη, είτε μέσω βασικών δρόμων, όπως η Λεωφόρος Κηφισίας και η Εθνική Οδός Αθηνών-Λαμίας είτε με την συγκοινωνία αφού υπάρχει σταθμός ΗΣΑΠ.