ΟΙΚΟΠΕΔΟ, ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΟΙΚΟΠΕΔΟ προς Πώληση | ΛΟΥΤΡΑΚΙ, Ν. ΚΟΡΙΝΘΟΥ

ID: Κ-10565 105.000 τ.μ.Εμβαδόν470.000€Τιμή

Περιγραφή

ΟΙΚΟΠΕΔΟ 105.000 τ.μ. 470.000€ - ΛΟΥΤΡΑΚΙ, Ν. ΚΟΡΙΝΘΟΥ

άρτιο οικοδομήσιμο, απόσταση από τηv θάλασσα 5.500 m

Απαραίτητη προϋπόθεση για την υπόδειξη των ακινήτων είναι η επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας και του Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86Α. Κάθε μεσίτης Αστικών Συμβάσεων δικαιούται αμοιβή επί της πραγματικής αγοραίας αξίας του ακινήτου για το οποίο θα γίνει οριστική σύμβαση αγοραπωλησίας στην περίπτωση της πώλησης και επί του τιμήματος μίσθωσης που θα ορίζεται στο σχετικό μισθωτήριο στην περίπτωση της ενοικίασης. Η αμοιβή καταβάλλεται στην πρώτη περίπτωση και από τον αγοραστή και από τον πωλητή και στην δεύτερη περίπτωση κατά τον ίδιο τρόπο και από τον μισθωτή και από τον εκμισθωτή. Στο τελικό ποσό προστίθεται πάντα ο νόμιμος Φ.Π.Α. της τάξεως του 24%. Το ποσοστό της προμήθειας στις αγοραπωλησίες είθισται να είναι 2% (+ Φ.Π.Α.) και στις ενοικιάσεις ποσό ίσο με ένα μηνιαίο μίσθωμα (+ Φ.Π.Α). Τα ποσά αυτά δίνονται στο ακέραιο ανεξαρτήτως και από τα δύο μέρη. Αμοιβή δικαιούται ο μεσίτης, εκτός της πώλησης και της ενοικίασης, και για κάθε σύμβαση που θα καταρτιστεί ως αποτέλεσμα της δικής του υποδείξεως και αφορά την με οποιοδήποτε άλλο τρόπο απόκτηση ή παραχώρηση του δικαιώματος κυριότητας ή χρήσης ή και εκμετάλλευσης του σχετικού ακινήτου. Με την υπογραφή της εντολής υπόδειξης και της εντολής ανάθεσης αντίστοιχα, δηλώνεται, μεταξύ άλλων ότι δέχεστε τα προαναφερθέντα και δεσμεύεστε να καταβάλετε στον μεσίτη την συμφωνηθείσα μεσιτική αμοιβή, την οποία θεωρείτε εύλογη και δίκαια. Στην περίπτωση που δεν συναφθεί οριστικό συμβόλαιο, δεν φέρετε ουδεμία οικονομική ευθύνη απέναντι στον μεσίτη. Ο μεσίτης προστατεύεται από τον νόμο και εκπροσωπείται από την Ομοσπονδία Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Ελλάδας και τον Σύλλογο Μεσιτών Αθηνών Αττικής.

Στοιχεία Ακινήτου

 • Κωδικός Κ-10565
 • Περιοχή Ν. ΚΟΡΙΝΘΟΥ
 • Υπο-περιοχή ΛΟΥΤΡΑΚΙ
 • Τύπος ΟΙΚΟΠΕΔΟ
 • Σκοπός προς Πώληση
 • Εμβαδόν 105.000 τ.μ.
 • Τιμή 588.000€ 470.000€
 • Τιμή/τ.μ. 4€/τ.μ.
 • %
 • %
 • μ.
 • μ.

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

              Άρτιο  Οικοδομήσιμο  Εκτός σχεδίου Ήσυχη γειτονιά Θέα
 • Απόσταση από Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών 77 Χιλιόμετρα
 • Απόσταστη από την θάλασσα 5500 (m)
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΒΒΑΛΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΒΒΑΛΟΣ

Μεσίτης

Τηλέφωνο: 210 8973060 Email: constantine{ta}bkavvalos{tod}gr

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Ενεργειακή Κλάση

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) δίνει στο ακίνητο έναν τυποποιημένο βαθμό ενεργειακής αποδοτικότητας, από το 'Α+' έως το 'Η', όπου το 'Α+' είναι το πλεόν αποδοτικό και 'Η' το λιγότερο αποδοτικό.

Video ακινήτου

Χάρτης ακινήτου

Φωτογραφίες ακινήτου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΒΒΑΛΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΒΒΑΛΟΣ

Μεσίτης

Τηλέφωνο: 210 8973060 Email: constantine{ta}bkavvalos{tod}gr

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ;

Καλέστε μας τώρα στο τηλέφωνο:

210 8973060

ή συμπληρώστε τη

Πληροφορίες Περιοχής

Ν. ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Ο Νομός Κορίνθου βρίσκεται στο βορειοανατολικό τμήμα της Πελοποννήσου και πρωτεύουσά του είναι η Κόρινθος. Οι κυριότεροι οικισμοί που συνιστούν τον νομό κατά σειρά φθίνουσας πληθυσμιακής μέτρησης είναι η Κόρινθος, το Λουτράκι, το Κιάτο, το Ξυλόκαστρο, οι Άγιοι Θεόδωροι, το  Ζευγολατειό, η Νεμέα και το Βραχάτι. Αποτελεί πόλο έλξης για επισκέπτες γιατί συνδυάζει το βουνό με την θάλασσα, τα ιστορικά αξιοθέατα και τις βόλτες μέσα στην φύση, με τα γραφικά μαγαζιά με νόστιμο φαγητό. Σημείο αναφοράς αποτελεί ο Ισθμός της Κορίνθου, ένα εμβληματικό έργο, μία διώρυγα που ενώνει τον Σαρωνικό με τον Κορινθιακό κόλπο. Βρίσκεται κοντά στην Αθήνα, επιτρέποντας τις σύντομες αποδράσεις. Πολλοί μάλιστα είναι αυτοί που καταφεύγουν σε μονοήμερη εκδρομή στο καζίνο Λουτρακίου. Στην Κόρινθο εδράζει και το ομώνυμο Πανεπιστήμιο, και συνεπώς πολλοί φοιτητές ταξιδεύουν αυθημερόν καθημερινά για να παρακολουθήσουν τα μαθήματά τους. Η σύνδεση γίνεται μέσω του προαστιακού σιδηρόδρομου.