ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΑΘΗΝΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

Τι θα αγαπήσετε

Η Βουλιαγμένη είναι εδώ και χρόνια από τις πιο όμορφες και ξεχωριστές περιοχές της Αθηναϊκής Ριβιέρας και προσελκύει κυρίως ανθρώπους υψηλού εισοδήματος από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

Η ομορφιά της έγκειται στις μοναδικές παραλίες, τις περιπάτους δίπλα στην θάλασσα, τα παραθαλάσσια εστιατόρια και τα προσεγμένα μαγαζιά.

Ένα μέρος που προσφέρεται για δραστηριότητες όπως ιστιοπλοΐα και διάφορα θαλάσσια σπορ, λόγω των εγκαταστάσεων και της τοποθεσίας. Στην περιοχή εκτός από τις παραλίες με τα καθαρά νερά, υπάρχει και η Λίμνη που χαρίζει μοναδική ομορφιά, η μαρίνα,  ενώ φιλοξενείται και το πολυτελέστατο ξενοδοχείο Four Seasons Astir.

Την Βουλιαγμένη επιλέγουν τόσο για μόνιμη διαμονή όσο και για διακοπές, οικογένειες, νέα και μεγαλύτερα ζευγάρια αλλά και παρέες χάρη στην ιδιαίτερη ομορφιά της και την ησυχία που χαρίζει.

Πρόκειται για μια περιοχή που ανέκαθεν χαρακτηριζόταν από μεγάλο επενδυτικό ενδιαφέρον λόγω της ομορφιάς της τοποθεσίας και του μικρού αριθμού προσφερόμενων ακινήτων.

Προσβασιμότητα

Η Βουλιαγμένη έχει καλό δίκτυο συγκοινωνίας και απέχει 30 λεπτά από το λιμάνι του Πειραιά και μόλις 25 λεπτά από τον Διεθνή Αερολιμένα των Αθηνών, επιτρέποντας τις εύκολες αποδράσεις. Βρίσκεται σε απόσταση 8 λεπτών με το αυτοκίνητο από το εμπορικό κέντρο της Γλυφάδας και 20 χλμ. από το κέντρο της Αθήνας.

Σχολεία

Η περιοχή διαθέτει δημόσια σχολεία όλων των βαθμίδων και βρίσκεται κοντά σε ιδιωτικά σχολεία διεθνούς χαρακτήρα.