ΟΙΚΟΠΕΔΟ, ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ ΟΙΚΟΠΕΔΟ προς Πώληση | ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ, ΣΥΡΟΣ

ID: Κ-10879 18.536 τ.μ.Εμβαδόν750.000€Τιμή

Περιγραφή

ΟΙΚΟΠΕΔΟ 18.536 τ.μ. 750.000€ - ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ, ΣΥΡΟΣ

άρτιο και οικοδομήσιμο, εκτός σχεδίου, διαμπερές με πρόσβαση από 2 πλευρές από αγροτικό δρόμο προσβάσιμο από αυτοκίνητο, με φως, νερό, 300 μ. από την επαρχική οδό Ποσειδωνίας - Μέγα Γιαλού, 500 μ. από την θάλασσα, απεριόριστη θέα θάλασσα και βουνό. 'Εχει θέα και στον όρμο του Μέγα Γιαλού και τα νησιά Πόρος και Νάξος. Είναι κοντά σε πολλές παραλίες (5-15 λ.) και απέχει 20 λ. από το λιμάνι και το αεροδρόμιο.
Κατάλληλο για επαγγελματική χρήση
(αποτελούμενο από 4 όμορες εκτάσεις 4670, 47 τ.μ. +4711, 48 τ.μ. +4955, 63 τ.μ. +4198, 05 τ.μ.)

Σας ενημερώνουμε ότι στην υπόδειξη του ακινήτου κρίνεται απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και το ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν 4072 / 11-4-2012 ΦΕΚ 86Α. Αν αγοραστές ή πωλητές είναι περισσότερα του ενός πρόσωπα, τότε το ποσό της μεσιτικής αμοιβής επιμερίζεται στον καθένα, ανάλογα με το ποσοστό της συγκυριότητάς του στο ακίνητο.

Ειδικότερα, κάθε μεσίτης Αστικών Συμβάσεων δικαιούται αμοιβή επί της πραγματικής αγοραίας αξίας του ακινήτου για το οποίο θα γίνει οριστική σύμβαση αγοραπωλησίας-αντιπαροχής και επί του τιμήματος μίσθωσης που θα ορίζεται στο σχετικό μισθωτήριο στην περίπτωση της ενοικίασης. Η αμοιβή καταβάλλεται στην πρώτη περίπτωση και από τον αγοραστή και από τον πωλητή και στην δεύτερη περίπτωση κατά τον ίδιο τρόπο και από τον μισθωτή και από τον εκμισθωτή. Στο τελικό ποσό προστίθεται πάντα ο νόμιμος Φ.Π.Α. της τάξεως του 24%. Το ποσοστό της προμήθειας στις αγοραπωλησίες-αντιπαροχές είθισται να είναι 2% (+ Φ.Π.Α.) και στις ενοικιάσεις ποσό ίσο με ένα μηνιαίο μίσθωμα (+ Φ.Π.Α). Τα ποσά αυτά δίνονται στο ακέραιο ανεξαρτήτως και από τα δύο μέρη. Αμοιβή δικαιούται ο μεσίτης, εκτός της πώλησης και της ενοικίασης, και για κάθε σύμβαση που θα καταρτιστεί ως αποτέλεσμα της δικής του υποδείξεως και αφορά την με οποιοδήποτε άλλο τρόπο απόκτηση ή παραχώρηση του δικαιώματος κυριότητας ή χρήσης ή και εκμετάλλευσης του σχετικού ακινήτου. Με την υπογραφή της εντολής υπόδειξης και της εντολής ανάθεσης αντίστοιχα, δηλώνεται, μεταξύ άλλων ότι δέχεστε τα προαναφερθέντα και δεσμεύεστε να καταβάλετε στον μεσίτη την συμφωνηθείσα μεσιτική αμοιβή, την οποία θεωρείτε εύλογη και δίκαια. Στην περίπτωση που δεν συναφθεί οριστικό συμβόλαιο, δεν φέρετε ουδεμία οικονομική ευθύνη απέναντι στον μεσίτη. Ο μεσίτης προστατεύεται από τον νόμο και εκπροσωπείται από την Ομοσπονδία Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Ελλάδας και τον Σύλλογο Μεσιτών Αθηνών Αττικής.

Στοιχεία Ακινήτου

 • Κωδικός Κ-10879
 • Περιοχή ΣΥΡΟΣ
 • Υπο-περιοχή ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ
 • Τύπος ΟΙΚΟΠΕΔΟ
 • Σκοπός προς Πώληση
 • Εμβαδόν 18.536 τ.μ.
 • Τιμή 750.000€
 • Τιμή/τ.μ. 40€/τ.μ.
 • %
 • %
 • μ.
 • μ.

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

            Διαμπερές  Άρτιο  Οικοδομήσιμο  Εκτός σχεδίου Επενδυτικό Κατάλληλο για επαγγελματική χρήση Πλησίον παραλίας
 • Απόσταση από την θάλασσα 500 (m)
 • Θέα βουνό-θάλασσα
 • Κλίση Επικλινές
 • Προσανατολισμός Βορειοδυτικός
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΒΒΑΛΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΒΒΑΛΟΣ

Μεσίτης / Ιδιοκτήτης

Τηλέφωνο: 210 8973060 Email: info{ta}bkavvalos{tod}gr

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Ενεργειακή Κλάση

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) δίνει στο ακίνητο έναν τυποποιημένο βαθμό ενεργειακής αποδοτικότητας, από το 'Α+' έως το 'Η', όπου το 'Α+' είναι το πλεόν αποδοτικό και 'Η' το λιγότερο αποδοτικό.

Video ακινήτου

Χάρτης ακινήτου

Φωτογραφίες ακινήτου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΒΒΑΛΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΒΒΑΛΟΣ

Μεσίτης / Ιδιοκτήτης

Τηλέφωνο: 210 8973060 Email: info{ta}bkavvalos{tod}gr

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ;

Καλέστε μας τώρα στο τηλέφωνο:

210 8973060

ή συμπληρώστε τη

Πληροφορίες Περιοχής

ΣΥΡΟΣ

Η Ερμούπολη της Σύρου αποτελεί την πρωτεύουσα των Κυκλάδων. Η Σύρος βρίσκεται στο κέντρο του συμπλέγματος και γειτνιάζει με πολλά από τα νησιά που το απαρτίζουν. Έχει πολλούς μόνιμους κατοίκους και συνδυάζει χαρακτηριστικά νησιού και πόλης, λόγω της διοικητικής της σημασίας. Διαθέτει σχολεία όλων των βαθμίδων καθώς και δύο ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Η ύπαρξή τους δίνει ζωή στο νησί και την χειμερινή περίοδο, καθώς πολλοί φοιτητές μετακομίζουν στο νησί κατά την διάρκεια φοίτησής τους. Συγκεκριμένα λειτουργούν το Τμήμα Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων (Πανεπιστήμιο Αιγαίου) και η Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ). Ως πρωτεύουσα, πέραν από όλες τις διοικητικές υπηρεσίες που διαθέτει, έχει και θέατρο, κινηματογράφο, δημοτική βιβλιοθήκη, μουσεία και γκαλερί με πολυάριθμες εκθέσεις. Το βόρειο κομμάτι «Απάνω Μεριά» είναι πιο ορεινό από το υπόλοιπο νησί και είναι χαρακτηρισμένο τμήμα Natura 2000 γι’ αυτό και δεν υπάρχουν πολλές κατοικίες. Έχει μονοπάτια που οδηγούν σε μοναδικές απόμερες παραλίες, που λόγω αυτού έχουν πάντα πολύ λίγο κόσμο, όμορφα τοπία, σπηλιές και μικρές γέφυρες. Το υπόλοιπο νησί έχει καλό οδικό δίκτυο. Η Ερμούπολη, που βρίσκεται στο ανατολικό τμήμα του νησιού, είναι και η πρωτεύουσα του νησιού. Εκεί βρίσκεται και το λιμάνι. Στο ψηλότερο σημείο, πάνω από το λιμάνι είναι χτισμένη η καθολική επισκοπή του Αγίου Γεωργίου, όπου υπάρχει πρόσβαση είτε οδικώς, είτε ανεβαίνοντας αμέτρητα σκαλιά με τα πόδια. Η θέα από το σημείο αυτό είναι μοναδική. Το νότιο μέρος είναι πεδινό. Εκεί έχουν αναπτυχθεί οι περισσότερες κατοικίες δημιουργώντας χωριά και οικισμούς. Η τουριστική δραστηριότητα του νησιού είναι πολύ έντονη, καθώς συνδυάζει τις ομορφιές ενός κυκλαδίτικου νησιού με τις ευκολίες μιας « πρωτεύουσας». Κάθε χρόνο φτάνουν στο νησί εκατοντάδες επισκέπτες, Έλληνες και ξένοι είτε αεροπορικώς είτε ακτοπλοϊκώς.