ΟΙΚΟΠΕΔΟ, ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΟΙΚΟΠΕΔΟ προς Πώληση | ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ID: Κ-9212 53.000 τ.μ.Εμβαδόν8.450.000€Τιμή

Περιγραφή

ΟΙΚΟΠΕΔΟ 53.000 τ.μ. 8.450.000€ - ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Εξαιρετικό ακίνητο, μεγάλη επενδυτική ευκαιρία, κατάλληλο για ξενοδοχείο, χτίζει 10000τμ (περιοχή Μεσαριά)

Σας ενημερώνουμε ότι στην υπόδειξη του ακινήτου κρίνεται απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και το ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν 4072 / 11-4-2012 ΦΕΚ 86Α. Αν αγοραστές ή πωλητές είναι περισσότερα του ενός πρόσωπα, τότε το ποσό της μεσιτικής αμοιβής επιμερίζεται στον καθένα, ανάλογα με το ποσοστό της συγκυριότητάς του στο ακίνητο.

Ειδικότερα, κάθε μεσίτης Αστικών Συμβάσεων δικαιούται αμοιβή επί της πραγματικής αγοραίας αξίας του ακινήτου για το οποίο θα γίνει οριστική σύμβαση αγοραπωλησίας-αντιπαροχής και επί του τιμήματος μίσθωσης που θα ορίζεται στο σχετικό μισθωτήριο στην περίπτωση της ενοικίασης. Η αμοιβή καταβάλλεται στην πρώτη περίπτωση και από τον αγοραστή και από τον πωλητή και στην δεύτερη περίπτωση κατά τον ίδιο τρόπο και από τον μισθωτή και από τον εκμισθωτή. Στο τελικό ποσό προστίθεται πάντα ο νόμιμος Φ.Π.Α. της τάξεως του 24%. Το ποσοστό της προμήθειας στις αγοραπωλησίες-αντιπαροχές είθισται να είναι 2% (+ Φ.Π.Α.) και στις ενοικιάσεις ποσό ίσο με ένα μηνιαίο μίσθωμα (+ Φ.Π.Α). Τα ποσά αυτά δίνονται στο ακέραιο ανεξαρτήτως και από τα δύο μέρη. Αμοιβή δικαιούται ο μεσίτης, εκτός της πώλησης και της ενοικίασης, και για κάθε σύμβαση που θα καταρτιστεί ως αποτέλεσμα της δικής του υποδείξεως και αφορά την με οποιοδήποτε άλλο τρόπο απόκτηση ή παραχώρηση του δικαιώματος κυριότητας ή χρήσης ή και εκμετάλλευσης του σχετικού ακινήτου. Με την υπογραφή της εντολής υπόδειξης και της εντολής ανάθεσης αντίστοιχα, δηλώνεται, μεταξύ άλλων ότι δέχεστε τα προαναφερθέντα και δεσμεύεστε να καταβάλετε στον μεσίτη την συμφωνηθείσα μεσιτική αμοιβή, την οποία θεωρείτε εύλογη και δίκαια. Στην περίπτωση που δεν συναφθεί οριστικό συμβόλαιο, δεν φέρετε ουδεμία οικονομική ευθύνη απέναντι στον μεσίτη. Ο μεσίτης προστατεύεται από τον νόμο και εκπροσωπείται από την Ομοσπονδία Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Ελλάδας και τον Σύλλογο Μεσιτών Αθηνών Αττικής.

Στοιχεία Ακινήτου

 • Κωδικός Κ-9212
 • Περιοχή ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
 • Υπο-περιοχή ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
 • Τύπος ΟΙΚΟΠΕΔΟ
 • Σκοπός προς Πώληση
 • Εμβαδόν 53.000 τ.μ.
 • Τιμή 8.500.000€ 8.450.000€
 • Τιμή/τ.μ. 159€/τ.μ.
 • %
 • %
 • μ.
 • μ.

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

                Οικοδομήσιμο 
 • Θέα θάλασσα ανεμπόδιστη

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Ενεργειακή Κλάση

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) δίνει στο ακίνητο έναν τυποποιημένο βαθμό ενεργειακής αποδοτικότητας, από το 'Α+' έως το 'Η', όπου το 'Α+' είναι το πλεόν αποδοτικό και 'Η' το λιγότερο αποδοτικό.

Video ακινήτου

Χάρτης ακινήτου

Φωτογραφίες ακινήτου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ;

Καλέστε μας τώρα στο τηλέφωνο:

210 8973060

ή συμπληρώστε τη

Πληροφορίες Περιοχής

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Η Σαντορίνη ή αλλιώς Θήρα ανήκει στο νησιωτικό σύμπλεγμα των Κυκλάδων. Είναι γνωστή για την πανέμορφη θέα της και τα ηλιοβασιλέματα. Τα γραφικά σοκάκια της και η Χώρα, χτισμένη κατά το κυκλαδίτικο πρότυπο, δημιουργούν μία μοναδική ατμόσφαιρα. Δεν είναι τυχαίο το ότι είναι συνδυασμένη με την έννοια του ρομαντισμού. Κάθε χρόνο εκατοντάδες Έλληνες επισκέπτες και τουρίστες επιλέγουν να περάσουν στο νησί τις καλοκαιρινές τους διακοπές, οι οποίες συνδυάζουν την ηρεμία, την χαλάρωση και το ξεφάντωμα αλλά και να πραγματοποιήσουν τον γάμο τους. Σημείο κατατεθέν εκτός από το ηλιοβασίλεμα είναι και η Καλντέρα καθώς και το Ηφαίστειο. Πολυτελή συγκροτήματα καταλυμάτων, ποιοτικά καταστήματα εστίασης και  εκλεκτές μπουτίκ προσδίδουν αίγλη και «φινέτσα» στο νησί.

Η φυσική της ομορφιά και τα ιδιαίτερα σημεία αναφοράς της, της δίνουν μεγάλη επενδυτική διαχρονική αξία.