ΟΙΚΟΠΕΔΟ, ΣΟΦΙΚΟ - ΔΗΜΟΣ ΣΟΛΥΓΕΙΑΣ ΟΙΚΟΠΕΔΟ προς Πώληση | ΣΟΦΙΚΟ - ΔΗΜΟΣ ΣΟΛΥΓΕΙΑΣ, Ν. ΚΟΡΙΝΘΟΥ

ID: Κ-8643 803 τ.μ.Εμβαδόν80.000€Τιμή

Περιγραφή

ΟΙΚΟΠΕΔΟ 803 τ.μ. 80.000€ - ΣΟΦΙΚΟ - ΔΗΜΟΣ ΣΟΛΥΓΕΙΑΣ, Ν. ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Διαμπερές, χτίζει 400τμ, σε πολύ καλό σημείο, πλησίον Αγίας Τριάδας & ανοικτού θεάτρου Σολυγείας

Σας ενημερώνουμε ότι στην υπόδειξη του ακινήτου κρίνεται απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και το ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν 4072 / 11-4-2012 ΦΕΚ 86Α. Αν αγοραστές ή πωλητές είναι περισσότερα του ενός πρόσωπα, τότε το ποσό της μεσιτικής αμοιβής επιμερίζεται στον καθένα, ανάλογα με το ποσοστό της συγκυριότητάς του στο ακίνητο.

Ειδικότερα, κάθε μεσίτης Αστικών Συμβάσεων δικαιούται αμοιβή επί της πραγματικής αγοραίας αξίας του ακινήτου για το οποίο θα γίνει οριστική σύμβαση αγοραπωλησίας-αντιπαροχής και επί του τιμήματος μίσθωσης που θα ορίζεται στο σχετικό μισθωτήριο στην περίπτωση της ενοικίασης. Η αμοιβή καταβάλλεται στην πρώτη περίπτωση και από τον αγοραστή και από τον πωλητή και στην δεύτερη περίπτωση κατά τον ίδιο τρόπο και από τον μισθωτή και από τον εκμισθωτή. Στο τελικό ποσό προστίθεται πάντα ο νόμιμος Φ.Π.Α. της τάξεως του 24%. Το ποσοστό της προμήθειας στις αγοραπωλησίες-αντιπαροχές είθισται να είναι 2% (+ Φ.Π.Α.) και στις ενοικιάσεις ποσό ίσο με ένα μηνιαίο μίσθωμα (+ Φ.Π.Α). Τα ποσά αυτά δίνονται στο ακέραιο ανεξαρτήτως και από τα δύο μέρη. Αμοιβή δικαιούται ο μεσίτης, εκτός της πώλησης και της ενοικίασης, και για κάθε σύμβαση που θα καταρτιστεί ως αποτέλεσμα της δικής του υποδείξεως και αφορά την με οποιοδήποτε άλλο τρόπο απόκτηση ή παραχώρηση του δικαιώματος κυριότητας ή χρήσης ή και εκμετάλλευσης του σχετικού ακινήτου. Με την υπογραφή της εντολής υπόδειξης και της εντολής ανάθεσης αντίστοιχα, δηλώνεται, μεταξύ άλλων ότι δέχεστε τα προαναφερθέντα και δεσμεύεστε να καταβάλετε στον μεσίτη την συμφωνηθείσα μεσιτική αμοιβή, την οποία θεωρείτε εύλογη και δίκαια. Στην περίπτωση που δεν συναφθεί οριστικό συμβόλαιο, δεν φέρετε ουδεμία οικονομική ευθύνη απέναντι στον μεσίτη. Ο μεσίτης προστατεύεται από τον νόμο και εκπροσωπείται από την Ομοσπονδία Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Ελλάδας και τον Σύλλογο Μεσιτών Αθηνών Αττικής.

Στοιχεία Ακινήτου

 • Κωδικός Κ-8643
 • Περιοχή Ν. ΚΟΡΙΝΘΟΥ
 • Υπο-περιοχή ΣΟΦΙΚΟ - ΔΗΜΟΣ ΣΟΛΥΓΕΙΑΣ
 • Τύπος ΟΙΚΟΠΕΔΟ
 • Σκοπός προς Πώληση
 • Εμβαδόν 803 τ.μ.
 • Τιμή 120.000€ 80.000€
 • Τιμή/τ.μ. 100€/τ.μ.
 • %
 • %
 • μ.
 • μ.

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

          Γωνιακό  Διαμπερές  Άρτιο  Οικοδομήσιμο 
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΒΒΑΛΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΒΒΑΛΟΣ

Μεσίτης / Ιδιοκτήτης

Τηλέφωνο: 210 8973060 Email: info{ta}bkavvalos{tod}gr

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Ενεργειακή Κλάση

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) δίνει στο ακίνητο έναν τυποποιημένο βαθμό ενεργειακής αποδοτικότητας, από το 'Α+' έως το 'Η', όπου το 'Α+' είναι το πλεόν αποδοτικό και 'Η' το λιγότερο αποδοτικό.

Video ακινήτου

Χάρτης ακινήτου

Φωτογραφίες ακινήτου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΒΒΑΛΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΒΒΑΛΟΣ

Μεσίτης / Ιδιοκτήτης

Τηλέφωνο: 210 8973060 Email: info{ta}bkavvalos{tod}gr

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ;

Καλέστε μας τώρα στο τηλέφωνο:

210 8973060

ή συμπληρώστε τη

Πληροφορίες Περιοχής

Ν. ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Ο Νομός Κορίνθου βρίσκεται στο βορειοανατολικό τμήμα της Πελοποννήσου και πρωτεύουσά του είναι η Κόρινθος. Οι κυριότεροι οικισμοί που συνιστούν τον νομό κατά σειρά φθίνουσας πληθυσμιακής μέτρησης είναι η Κόρινθος, το Λουτράκι, το Κιάτο, το Ξυλόκαστρο, οι Άγιοι Θεόδωροι, το  Ζευγολατειό, η Νεμέα και το Βραχάτι. Αποτελεί πόλο έλξης για επισκέπτες γιατί συνδυάζει το βουνό με την θάλασσα, τα ιστορικά αξιοθέατα και τις βόλτες μέσα στην φύση, με τα γραφικά μαγαζιά με νόστιμο φαγητό. Σημείο αναφοράς αποτελεί ο Ισθμός της Κορίνθου, ένα εμβληματικό έργο, μία διώρυγα που ενώνει τον Σαρωνικό με τον Κορινθιακό κόλπο. Βρίσκεται κοντά στην Αθήνα, επιτρέποντας τις σύντομες αποδράσεις. Πολλοί μάλιστα είναι αυτοί που καταφεύγουν σε μονοήμερη εκδρομή στο καζίνο Λουτρακίου. Στην Κόρινθο εδράζει και το ομώνυμο Πανεπιστήμιο, και συνεπώς πολλοί φοιτητές ταξιδεύουν αυθημερόν καθημερινά για να παρακολουθήσουν τα μαθήματά τους. Η σύνδεση γίνεται μέσω του προαστιακού σιδηρόδρομου.