ΚΤΙΡΙΟ, ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΤΙΡΙΟ προς Ενοικίαση | ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΑΘΗΝΑ (ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΤΡΙΓΩΝΟ - ΠΛΑΚΑ)

ID: Κ-10350 4Επίπεδα1.100 τ.μ.Εμβαδόν14.900€Τιμή

Περιγραφή

ΚΤΙΡΙΟ 1.100 τ.μ. 14.900€ - ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΑΘΗΝΑ (ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΤΡΙΓΩΝΟ - ΠΛΑΚΑ)

Εξαιρετικό γωνιακό ακίνητο 1.100 τ.μ. (ισ. 275 τ.μ., 1ος 275 τ.μ, 2ος 275 τ.μ., 3ος 60 τ.μ., υπογ. 218 τ.μ.) σε δρόμο προβολής, σε πεζόδρομο, με άδεια χρήσης εστιατορίου, ζαχαροπλαστείου

Σας ενημερώνουμε ότι στην υπόδειξη του ακινήτου κρίνεται απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και το ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν 4072 / 11-4-2012 ΦΕΚ 86Α. Αν αγοραστές ή πωλητές είναι περισσότερα του ενός πρόσωπα, τότε το ποσό της μεσιτικής αμοιβής επιμερίζεται στον καθένα, ανάλογα με το ποσοστό της συγκυριότητάς του στο ακίνητο.

Ειδικότερα, κάθε μεσίτης Αστικών Συμβάσεων δικαιούται αμοιβή επί της πραγματικής αγοραίας αξίας του ακινήτου για το οποίο θα γίνει οριστική σύμβαση αγοραπωλησίας-αντιπαροχής και επί του τιμήματος μίσθωσης που θα ορίζεται στο σχετικό μισθωτήριο στην περίπτωση της ενοικίασης. Η αμοιβή καταβάλλεται στην πρώτη περίπτωση και από τον αγοραστή και από τον πωλητή και στην δεύτερη περίπτωση κατά τον ίδιο τρόπο και από τον μισθωτή και από τον εκμισθωτή. Στο τελικό ποσό προστίθεται πάντα ο νόμιμος Φ.Π.Α. της τάξεως του 24%. Το ποσοστό της προμήθειας στις αγοραπωλησίες-αντιπαροχές είθισται να είναι 2% (+ Φ.Π.Α.) και στις ενοικιάσεις ποσό ίσο με ένα μηνιαίο μίσθωμα (+ Φ.Π.Α). Τα ποσά αυτά δίνονται στο ακέραιο ανεξαρτήτως και από τα δύο μέρη. Αμοιβή δικαιούται ο μεσίτης, εκτός της πώλησης και της ενοικίασης, και για κάθε σύμβαση που θα καταρτιστεί ως αποτέλεσμα της δικής του υποδείξεως και αφορά την με οποιοδήποτε άλλο τρόπο απόκτηση ή παραχώρηση του δικαιώματος κυριότητας ή χρήσης ή και εκμετάλλευσης του σχετικού ακινήτου. Με την υπογραφή της εντολής υπόδειξης και της εντολής ανάθεσης αντίστοιχα, δηλώνεται, μεταξύ άλλων ότι δέχεστε τα προαναφερθέντα και δεσμεύεστε να καταβάλετε στον μεσίτη την συμφωνηθείσα μεσιτική αμοιβή, την οποία θεωρείτε εύλογη και δίκαια. Στην περίπτωση που δεν συναφθεί οριστικό συμβόλαιο, δεν φέρετε ουδεμία οικονομική ευθύνη απέναντι στον μεσίτη. Ο μεσίτης προστατεύεται από τον νόμο και εκπροσωπείται από την Ομοσπονδία Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Ελλάδας και τον Σύλλογο Μεσιτών Αθηνών Αττικής.

Στοιχεία Ακινήτου

 • Κωδικός Κ-10350
 • Περιοχή ΑΘΗΝΑ (ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΤΡΙΓΩΝΟ - ΠΛΑΚΑ)
 • Υπο-περιοχή ΣΥΝΤΑΓΜΑ
 • Τύπος ΚΤΙΡΙΟ
 • Σκοπός προς Ενοικίαση
 • Εμβαδόν 1.100 τ.μ.
 • Τιμή 15.000€ 14.900€
 • Τιμή/τ.μ. 14€/τ.μ.
 • Επίπεδα 4 επιπέδων
 • Έτος κατασκ. 1900
 • %
 • %
 • μ.
 • μ.

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

          Γωνιακό        Χρήζει ανακαίνισης
 • "Ενεργειακή κλάση" Ζ

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Ενεργειακή Κλάση

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) δίνει στο ακίνητο έναν τυποποιημένο βαθμό ενεργειακής αποδοτικότητας, από το 'Α+' έως το 'Η', όπου το 'Α+' είναι το πλεόν αποδοτικό και 'Η' το λιγότερο αποδοτικό.

Video ακινήτου

Χάρτης ακινήτου

Φωτογραφίες ακινήτου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ;

Καλέστε μας τώρα στο τηλέφωνο:

210 8973060

ή συμπληρώστε τη

Πληροφορίες Περιοχής

ΑΘΗΝΑ (ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΤΡΙΓΩΝΟ - ΠΛΑΚΑ)

Εμπορικό  Τρίγωνο ονομάζεται η περιοχή του κέντρου της Αθήνας που περικλείεται από τις κεντρικές αρτηρίες Σταδίου, Μητροπόλεως και Αθηνάς. Τρίγωνο καλείται λόγω του νοητού σχήματος που δημιουργεί η ένωση των τριών κορυφών, πλατεία Συντάγματος, Μοναστηρακίου και Ομόνοιας. Ο χαρακτηρισμός «εμπορικό»  προέρχεται από την φύση των ακινήτων που απαρτίζουν την περιοχή και συγκεκριμένα το γεγονός ότι υπάρχουν κατά κύριο λόγο επαγγελματικά κτήρια, γραφεία και καταστήματα και απουσιάζουν οι κατοικίες. Στον πυρήνα αυτόν συγκεντρώνονται πολλές δραστηριότητες, επιτελικές και εμπορικές, αφού υπάρχουν σημαντικά κτήρια τραπεζών, υπηρεσιών, της νέας Βουλής, γραφεία επιχειρήσεων κολοσσών, αλλά και πολυάριθμα καταστήματα ευρείας ή μικρότερης φήμης, χονδρικής ή λιανικής πώλησης, βιοτεχνίες, μικροεπιχειρήσεις και καταστήματα μεγάλων πολυεθνικών αλυσίδων. Κάποια μάλιστα από τα κτήρια, όπως η παλαιά Βουλή, το Δημαρχείο, η Μητρόπολη προσδίδουν και ιστορική σημασία στην περιοχή. Ως εκ τούτου πρόκειται για ένα σημείο τομής  όσον αφορά το εμπόριο  και τις επενδύσεις, επηρεάζοντας αντίστοιχα και τη αξία των ακινήτων. 

Παρόμοια ακίνητα στην περιοχή "ΣΥΝΤΑΓΜΑ"