ΟΙΚΟΠΕΔΟ, ΤΗΝΟΣ ΟΙΚΟΠΕΔΟ προς Πώληση | ΤΗΝΟΣ

ID: Κ-10409 4.102 τ.μ.Εμβαδόν215.000€Τιμή

Περιγραφή

ΟΙΚΟΠΕΔΟ 4.102 τ.μ. 215.000€ - ΤΗΝΟΣ

Περιοχή: Ανάμεσα στα Υστέρνια και την Καρδιανή. Άρτιο και οικοδομήσιμο, εφαπτόμενο σε δρόμο, 1700 μ από την θάλασσα, ανεμπόδιστη θέα θάλασσα

Σας ενημερώνουμε ότι στην υπόδειξη του ακινήτου κρίνεται απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και το ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν 4072 / 11-4-2012 ΦΕΚ 86Α. Αν αγοραστές ή πωλητές είναι περισσότερα του ενός πρόσωπα, τότε το ποσό της μεσιτικής αμοιβής επιμερίζεται στον καθένα, ανάλογα με το ποσοστό της συγκυριότητάς του στο ακίνητο.

Ειδικότερα, κάθε μεσίτης Αστικών Συμβάσεων δικαιούται αμοιβή επί της πραγματικής αγοραίας αξίας του ακινήτου για το οποίο θα γίνει οριστική σύμβαση αγοραπωλησίας-αντιπαροχής και επί του τιμήματος μίσθωσης που θα ορίζεται στο σχετικό μισθωτήριο στην περίπτωση της ενοικίασης. Η αμοιβή καταβάλλεται στην πρώτη περίπτωση και από τον αγοραστή και από τον πωλητή και στην δεύτερη περίπτωση κατά τον ίδιο τρόπο και από τον μισθωτή και από τον εκμισθωτή. Στο τελικό ποσό προστίθεται πάντα ο νόμιμος Φ.Π.Α. της τάξεως του 24%. Το ποσοστό της προμήθειας στις αγοραπωλησίες-αντιπαροχές είθισται να είναι 2% (+ Φ.Π.Α.) και στις ενοικιάσεις ποσό ίσο με ένα μηνιαίο μίσθωμα (+ Φ.Π.Α). Τα ποσά αυτά δίνονται στο ακέραιο ανεξαρτήτως και από τα δύο μέρη. Αμοιβή δικαιούται ο μεσίτης, εκτός της πώλησης και της ενοικίασης, και για κάθε σύμβαση που θα καταρτιστεί ως αποτέλεσμα της δικής του υποδείξεως και αφορά την με οποιοδήποτε άλλο τρόπο απόκτηση ή παραχώρηση του δικαιώματος κυριότητας ή χρήσης ή και εκμετάλλευσης του σχετικού ακινήτου. Με την υπογραφή της εντολής υπόδειξης και της εντολής ανάθεσης αντίστοιχα, δηλώνεται, μεταξύ άλλων ότι δέχεστε τα προαναφερθέντα και δεσμεύεστε να καταβάλετε στον μεσίτη την συμφωνηθείσα μεσιτική αμοιβή, την οποία θεωρείτε εύλογη και δίκαια. Στην περίπτωση που δεν συναφθεί οριστικό συμβόλαιο, δεν φέρετε ουδεμία οικονομική ευθύνη απέναντι στον μεσίτη. Ο μεσίτης προστατεύεται από τον νόμο και εκπροσωπείται από την Ομοσπονδία Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Ελλάδας και τον Σύλλογο Μεσιτών Αθηνών Αττικής.

Στοιχεία Ακινήτου

 • Κωδικός Κ-10409
 • Περιοχή ΤΗΝΟΣ
 • Υπο-περιοχή ΤΗΝΟΣ
 • Τύπος ΟΙΚΟΠΕΔΟ
 • Σκοπός προς Πώληση
 • Εμβαδόν 4.102 τ.μ.
 • Τιμή 215.000€
 • Τιμή/τ.μ. 52€/τ.μ.
 • %
 • %
 • μ.
 • μ.

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

              Άρτιο  Οικοδομήσιμο  Εκτός σχεδίου Επενδυτικό
 • Απόσταση από την θάλασσα 1700 (m)
 • Θέα θάλασσα ανεμπόδιστη
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΒΒΑΛΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΒΒΑΛΟΣ

Μεσίτης / Ιδιοκτήτης

Τηλέφωνο: 210 8973060 Email: info{ta}bkavvalos{tod}gr

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Ενεργειακή Κλάση

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) δίνει στο ακίνητο έναν τυποποιημένο βαθμό ενεργειακής αποδοτικότητας, από το 'Α+' έως το 'Η', όπου το 'Α+' είναι το πλεόν αποδοτικό και 'Η' το λιγότερο αποδοτικό.

Video ακινήτου

Χάρτης ακινήτου

Φωτογραφίες ακινήτου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΒΒΑΛΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΒΒΑΛΟΣ

Μεσίτης / Ιδιοκτήτης

Τηλέφωνο: 210 8973060 Email: info{ta}bkavvalos{tod}gr

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ;

Καλέστε μας τώρα στο τηλέφωνο:

210 8973060

ή συμπληρώστε τη

Πληροφορίες Περιοχής

ΤΗΝΟΣ

Η Τήνος ανήκει στις Κυκλάδες, κατέχοντας μάλιστα την τρίτη θέση όσον αφορά το μέγεθος σε σχέση με τα υπόλοιπα νησιά του συμπλέγματος. Βρίσκεται πολύ κοντά  στην Άνδρο, την Μύκονο και την πρωτεύουσα των Κυκλάδων Ερμούπολη της Σύρου. Έχει μόνιμους κατοίκους και ως εκ τούτου διαθέτει σχολεία όλων των βαθμίδων. Πρόκειται για ένα σε γενικές γραμμές ορεινό νησί με την βλάστηση να αποτελείται κυρίως από κοντούς θάμνους. Τα περισσότερα τμήματα παρουσιάζουν κλίση και έτσι δημιουργούνται οι «πεζούλες», που μοιάζουν με μεγάλα σκαλοπάτια μέσα στις εκτάσεις. Το νησί διαθέτει πολύ όμορφες παραλίες. Είναι γνωστό μάλιστα ότι προσελκύει πολλούς surfer καθώς συχνά φυσάει πολύ και σε συγκεκριμένα σημεία σηκώνει πολύ κύμα, εξυπηρετώντας τις ανάγκες της δραστηριότητας αυτής. Το νησί έχει μοναδική αρχιτεκτονική και είναι γνωστό για τους περιστεριώνες και τα αμέτρητα γραφικά του ξωκλήσια, τα οποία μαζί με τις εκκλησίες υπολογίζονται γύρω στα επτακόσια πενήντα. Η Τήνος διαθέτει επίσης πολλά χωριά με διαφορετικό χαρακτήρα, η πλειονότητα των οποίων παρουσιάζει ενδιαφέρον προς επίσκεψη. Το νησί του Πύργου, συνυφασμένο με την μαρμαροτεχνία (όπως και όλο το νησί), φιλοξενεί την Σχολή Μαρμαροτεχνίας. Η τηνιακή μαρμαροτεχνία περιλαμβάνεται στον Κατάλογο της Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO. Σημείο αναφοράς του νησιού είναι το προσκύνημα της εικόνας της Ευαγγελίστριας. Εκατοντάδες επισκέπτες φτάνουν καθημερινά στο νησί χάρη στην εικόνα -κάποιοι μάλιστα και αυθημερόν- για να κάνουν τάμα. Πολλοί πιστοί ανεβαίνουν τον λόφο στον οποίο είναι χτισμένο το μοναστήρι «γονυπετείς», ώσπου να φτάσουν στην εικόνα. Η οικονομία του νησιού βασίζεται στον τουρισμό, ο οποίος λόγω της εικόνας είναι έντονος καθ’ όλη την διάρκεια του έτους. Πολλοί κάτοικοι όμως ασχολούνται και με την γεωργία, την κτηνοτροφία, την αλιεία και την μελισσοκομία. Η πρόσβαση στο νησί είναι εφικτή μόνο ακτοπλοϊκώς. Πολλοί βέβαια επιλέγουν να ταξιδέψουν με αεροπλάνο στην Μύκονο και ύστερα να πάρουν το πλοίο για Τήνο.